Svinter

22 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När man har barn så ser man mycket på barntv och idag såg jag ett program som handlade om svinter, det vill säga vinter på sommaren. De skapade skidbackar och skridskobanor mitt i sommaren. Svinter skulle passa mig perfekt. Jag har svårt att vara ute för länge när graderna börjar krypa ned under nollan. Då vill jag bara sitt framför en brasa och värma fötterna.

Reba, problemet är att du söker något som finns framför näsan på dig. Du har antingen träffat en person nyligen som du ser mer på som en vän än en partner eller så finns det en bekant sedan länge som skulle passa dig perfekt. Problemet är att du har en väldigt tydlig bild av vad du söker och ingen av dessa personer matchar din bild.

Maja, Vågen har svårt att leva ensam, det är ett av de tydligaste karaktärsdragen hos ditt tecken. Oavsett hur många vänner och bekanta du har så räcker det inte till. Ditt behov av närhet är stort och därför har du svårt att se de verkliga vänner som du har eftersom de inte är så intima som du skulle vilja att de var. Stjärnorna är väldigt klara på den punkten, först måste du hitta en inre balans där du är nöjd med dig själv och ditt liv innan du kommer vara mogen att hitta din kärlek.

😉

Felicia

Annons