Onsdag 24/11

23 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du för dig att du ska gå din egen väg och ditt initiativ blir inte särskilt uppskattad av dem som tvingas göra ditt jobb. Var en lagspelare och försök att hjälpa till så gott du kan.

Oxen 20/4-20/5

Du slits mellan vad du anser är din plikt och det du vill göra. Försök med ett belöningssystem. Gör något tråkigt, men nödvändigt och belöna dig själv med att göra något kul efteråt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan ha tur i spel idag om du inte satsar för stora summor. Ditt horoskop indikerar att marginalerna är på din sida. På eftermiddagen passar du på att göra ett inköp som du planerat ett tag nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt besvärlig att stämma träff med eftersom du är så fullbokad. Under en lång period har du satt din familj och dina nära i fokus, men nu tycks det vända och arbetet blir viktigare och viktigare.

Lejonet 23/7-22/8

Var försiktig så du inte trampar din kollega på tårna. Även om du är bättre än henne/honom på en viss uppgift är det viktigt att han/hon får försöka utan att du stormar in och tar över. Ha tålamod.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Att lära ut är inte riktigt din grej. Du gillar att undervisa, men ditt tålamod med nybörjare är väldigt låg. Ska man ha dig som lärare bör man vara både vaken och intelligent. Du har inget till övers för tröga personer.

Vågen 23/9-22/10

Bli inte stressad även om du har massor att göra på jobbet. Du kan lyckas med allt som du tar dig för bara du strukturerar ditt sätt att arbeta och tar en sak i taget. En person som du inte sett på länge överraskar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu ligger du i konflikt med en släkting. Det kan vara en struntsak, men den irriterar dig ändå. Försök att vara lite mer förlåtande av din natur. Släkten väljer du inte, den får du på köpet.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du chansen att imponera i ditt arbete. Du är både driftig och smart. Den enda risken är att du är för lat för att göra ditt bästa. Peppa dig själv så kommer du verkligen att kunna glänsa.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Mycket handlar om dig och dina behov just nu. Du vill att saker ska vara på ett visst sätt och därför blir du sur när du inte får som du vill. Försök att se problemet ur fler synvinklar än en.

Vattumannen 20/1-18/2

Var positiv idag så kommer du lyckas med det mesta. Du har alla förutsättningar att göra riktigt bra ifrån dig, men då måste du försöka kontrollera ditt temperament. Uranus kan hjälpa dig i jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Din motivation är låg just nu och det märks ganska väl på din arbetsprestation. Du försöker verkligen att göra bra ifrån dig, men din fantasi och din kreativitet lyser med sin frånvaro.

Annons