Torsdag 25/11

24 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir bra om du inte hakar upp dig på detaljer. Börjar du irritera dig på småsaker är risken stor att du fortsätter med det hela dagen. Tänk positivt och försök se de stora sammanhangen.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag fast du har mycket att göra. Hur du än försöker så lyckas du inte höja tempot nämnvärt. Du är ganska slutkörd efter en lång och känslomässigt jobbig höst. Tillåt dig att gå på halvfart.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vaknar din tävlingsinstinkt till liv. Vanligtvis så är du inte särskilt tävlingsinriktad på jobbet, men en extra stöddig kollega får dig att vilja glänsa över honom/henne. Du tänker dominera i ditt jobb.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen är det bra om du undviker att ta upp ett känsligt ämne med en kollega. Risken är stor att han/hon vältrar sig i detaljer som du helst inte vill veta. Fråga inget av artighet, utan håll distansen.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Just nu arbetar du inte lika mycket som du brukar. Det kan bero på att du eller någon i familjen inte mår så bra så mycket av din energi går åt till ditt privatliv. Ha inte dåligt samvete för att du prioriterar dig själv och familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill överraska en vän eller din partner med du vet inte vad du ska hitta på. Du behöver inte anstränga dig särskilt mycket, din omtanke och värme kommer att göra honom/henne glad.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en händelserik torsdag som slutar senare än du tänkt dig. Det verkar som du går bort på kvällen. En öl efter jobbet eller en middag hos grannarna. Tänk på att det är arbetsdag i morgon.

Skorpionen 23/10-21-11

Din syn på livet är ganska positiv just nu och det hjälper dig när du kör fast på arbetet. Genom att utnyttja dina kontakter kan du komma runt det problem som du stöter på. Kvällen handlar mest om din familj.

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som du försöker medla mellan två vänner/släktingar/kollegor som har svårt att komma överrens. Du vill inte ta ställning i din här konflikten eftersom du tycker om alla som är inblandade.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Kylan gör dig lite avtrubbad. Du orkar inte hålla samma tempo som du brukar och på kvällen vill du helst krypa i säng innan middagen. Du skulle behöva en riktig energikick, antingen i tablettform eller en sollampa.

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som du unnar dig en tidig och lång lunch idag. Det var länge sedan som du kunde njuta av rast en vanlig vardag så du passar verkligen på att njuta både mat och sällskap. På kvällen passar du på att avsluta ett projekt hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte allt för snabb idag. När du stressar på så slarvar du ofta och då blir resultatet därefter. Försök att dubbelkontrollera det du gör och låt saker få ta den tid de behöver.

Annons