Blodmåne

24 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Härom dagen sprang  jag på bergreppet blodmåne som jag inte känner till trots att jag är astrolog. Det visade sig att blodmåne eller rödmåne är det folkliga namnet på en månförmörkelse där man uppfattarmånen som allt från orange till mörkröd. Blodmåne har också namnet hunter´s moon som kommer från att jägare jagade och dödade under den röda månen. Blodmåne förknippas med svart magi och häxkonster, det kan vara därför jag inte stött på begreppet tidigare. Nu sist inträffade den i slutet av oktober, då synlig endast i USA och Alaska.

Ninnie, kul att du frågar mig om råd även om jag bara kan ge min personliga åsikt och inte en astrologisk eftersom du inte skriver när du är född 😆 Att jobba  utomlands ett par år är alltid bra eftersom du skaffar dig både språkkunskaper och erfarenhet i att stå på egna ben, något du kommer ha nytta av hela livet. Mitt råd är att kombinera arbetet med studier och plugga upp både din spnaska och din engelska. Du kan även lägga till en enstaka kurs i internationell ekonomi.

Julia, Fiskar trivs inom yrken där de har en stor social kontakt och där de kan använda sig av sin empati och sin lyhördhet. Vårdyrken, psykologer och advokater är jobb som passar Fisken, gärna i kombination med en kreativ hobby som att sy, inreda eller att måla. Undvik yrken som kräver ett starkt ordningssinne och organisationsförmåga.

😉

Felicia

Annons