Fredag 26/11

25 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att ha lite kul på jobbet. Du tar inte dina vanliga uppgifter på så stort allvar som du brukar utan du passar på att göra sådan som intresserar dig istället.

Oxen 20/4-20/5

En vän blir lösningen på ditt problem. Tack vare hans/henne kunskap så lyckas du klarar dig helskinnat ur ett dilemma som annars kunde ha blivit dyrköpt. Fredagskvällen handlar om att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen passar du på att avsluta det som du inte hunnit med tidigare i veckan. Det blir en skön sammanfattning på en annars rätt så stressig vecka. Kvällen blir trevlig, men lugn. Du vilar upp dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du ett råd från en vän som du vet brukar ha rätt. Lyder du hans/hennes uppmaning kommer du kunna njuta frukterna av ditt beslut under lång tid framöver. Det gäller att våga lita på någon annan än dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under fredagen passar du på att säga din ärliga åsikt i en viss fråga. Problemet är att ingen har bett om din åsikt så det hela blir aningen genant. Som tur var har du lätt för att repa dig från misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Arbetsmässigt blir det en rätt så tråkig fredag. Du jobbar som vanligt och det sker inga överraskningar under dagen. Kvällen blir roligare. Du är på ett riktigt party humör och du träffar massor av nya och spännande människor.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du på dig ansvar för någon annans uppgifter. Du har dåligt samvete för att din kollega alltid tycks jobba dubbelt så hårt för att uppnå samma resultat som du gör. Din kollega blir glad över en hjälpande hand.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen ställs du inför fullbordat faktum och det är något som du verkligen inte uppskattar. En chef har fattat ett beslut som rör dig, men har inte frågat vad du tycker och tänker om saken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, om än på gränsen till tråkig. Det råder en loj stämning på jobbet, lite lugnet innan stormen varning. Du känner på dig att december kommer att bli tuff och du gruvar dig redan.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du på ovanligt gott humör. Du känner dig redo för äventyr och du vill verkligen inte sitta hemma och kura. Frågan är om dina vänner är lika partysugna som du är. Risken är att det blir en solokväll på stan.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att motivera dig att jobba så hårt som du borde. November är en ovanligt grå och trist månad som gör att du känner dig hängig fast du är fullt frisk. Har du möjlighet kanske du bör ta en miniresa i helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen får du fullt upp med ett projekt på jobbet som en kollega startat upp, men inte hunnit ansluta. Som tur är finner du arbetet både intressant och stimulerande. På kvällen är du helt slut.

Annons