Lördag 27/11

26 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om kärlek. Du vill visa din partner dina känslor, samtidigt är du rädd för att vara för passionerad och skrämma honom/henne. Ibland kan du bli väldigt intensiv när du går upp i dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen har du fullt upp som vanligt. Oavsett om du är bortbjuden eller ska ha folk hemma så har du hel del saker som du vill förbereda. Kvällen blir precis så trevlig som du tänkt dig, även om du är en lite trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en indikation av ohälsa i ditt horoskop och så här års brukar det handla om influensor av något slag. Känner du dig krasslig eller ens lite hängig är det bra om du avbokar dagens aktiviteter och håller dig hemma i sängen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig lördag som du tillbringar till stor del utomhus. Det verkar som du förbereder inför advent och shoppar lite saker som kan höja mysfaktorn hemma. En vän hör av sig och vill att ni ska ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du räknar över ekonomin för att se om du har råd med de utgifter som kommer att komma. Du inser snabbt att du nog får ta till lite sparade medel om du ska kunna finansiera den här julen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att förstå och acceptera en vän som har problem. Tidigare har ni mest haft ett ytligt förhållande, men nu när han/hon mår dåligt söker han/hon upp dig för att få en axel att gråta ut mot.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen passar du på att fixa lite i hemmet. Det har varit en lång och jobbig vecka så städning och julpyssel har fått stått tillbaka för tidiga kvällar och slappande framför tv. En familjemedlem hör av sig med frågor om en födelsedag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att vara ärlig mot en personson som du ogillar. Du tycker att de är skönt att slippa vara artig för en gångs skull. Ta inte i för hårt bara, tänk på att den typen av handlingar ofta kommer igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trevlig och harmonisk lördag. Det verkar inte vara något jätte party på gång utan snarare lite hemmamys med familjen. En granne eller ytlig bekant vill ha hjälp med ett mindre problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, om än lite gråtrist. Du behöver komma ut i friska luften, men vädret verkar inte lockande så risken är stor att du kurar ihop dig i soffan framför tv istället. En vän vill att du ska hänga med ut på kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt at få alla pusselbitar att gå ihop och det gör att du ofta är fullbokad eller till och med dubbelbokad. En vän tycker synd om dig och befriar dig från ett löfte som du gett honom/henne beträffande den här helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du har äntligen tid att ta det lugnt och slappna av. Det har varit en vecka fylld med både positiva och negativa upplevelser. Nu behöver du lite tid att smälta all intryck som du fått

Annons