Söndag 28/11

27 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen upptäcker du att du gjort ett misstag som du måste rätta till. Det kan ta et tag innan du lyckas ljustera felet, men när det väl är klart så är du väldigt nöjd med resultatet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att både ta och ge. Det finns många personer som slåss om din uppmärksamhet just nu och du försöker att hinna med alla. Tänk på att inte stress för mycket när du är ledig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt horoskop varnar fortfarande för din hälsa. Det bästa vore det om du stannande i sängen även idag, men risken är stor att du ändå hittar på något eftersom du avskyr att ligga stilla.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugnare än du trodde. Du njuter av att slippa stressa och av att umgås med människor du älskar. En frågeställning kan väcka en livlig diskussion fram emot eftermiddagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att prata med din partner just nu. Vad han/hon än gör eller säger så blir du irriterad. I det här fallet handlar det mest om Neptunus position snarare än en allvarlig fnurra på tråden.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och skön. Du passar på att vila upp dig ordentligt. Det verkar som du firar advent med några nära vänner eller släktingar. Det finns mycket värme och närhet i ditt horoskop.

Vågen 23/9-22/10

Risken är stor för magont efter för många lussekatter och pepparkakor. Visst är det mysigt att tända ljus och fira lite inför den kommande, mörka december, men tänk på att måttfullhet är att rekommendera.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen passar du på att umgås både med familj och med dina vänner. Horoskopet varnar för mycket flängande och lite vila. I det stora hela blir det ändå en trevlig och harmonisk söndag.

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen passar du på att ta det lugnt. Om du inte är inbjuden på advents fika eller glögg mingel hos en granne och är risken stor att du inte friar mer än att du tänder ett ljus.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill att det ska blir en perfekt start på den perfekta julen så du har verkligen ansträngt dig för att fixa alla tillbehör som behövs för att fira en riktig advent. Din familj är glad över hur huslig du plötsligt blivit.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt. Det blir en social dag, men på dina villkor. En mindre resa finns i ditt horoskop. Kanske gör du en utflykt till en julmarknad en bit bort. Kvällen ser väldigt lugn ut. Du går in i dig själv och njuter av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

En överraskande aktiv söndag då du passar på att få så mycket gjort som möjligt. Du hinner med allt från jultomtspyntning till pepparkaksbak. Det gäller att de andra i familjen har samma tempo som du har.

Annons