fredag 3/12 - söndag 5/12

03 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en trevlig överraskning i form av en komplimang på jobbet. Det här är en person som du har ett lite flirtigt förhållande med, så du bli extra glad att han/hon lägger märke till små detaljer hos dig. Under lördagen verkar du dela upp dagen mellan nöjen och arbete. Du pysslar hemma, städar och fixar. Kvällen handlar om att träffa vänner, njuta och ha kul. Du är solen som all kretsar kring. Söndagen blir väldigt seg.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen får du stressa för att hinna med ett projekt som du lovat att bli klar med under veckan. När du är färdig så firar du det med en god middag eller fredagsmys. Resten av helgen går väldigt fort. Du har många saker inplanerade och det gör att du inte hinner vila så mycket som du borde, men du har i alla fall kul. Särskilt lördagskvällen ser ut att kunna bli både spännande och passionerad. Venus spär på din naturliga charm.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig startar helgen redan på fredagskvällen. Du verkar ha planerat något speciellt. Det kan vara att gå ut med dina vänner eller att ha en romantisk middag med någon som du tycker om. Under fredagen så köper du något som du antingen ska ge bort eller själv ha på dig under kvällen. Lördagen blir lagom händelserik. Du träffar vänner och skvallrar en del. Söndagen blir den dag då du passar på att motionera, äta lite nyttigare och vila.

Kräftan 21/6-22/7

Hela helgen går i snabbt tempo, du har aktiviteter inplanerade redan från det att du slutar på fredagen till söndagskvällen. Det kan vara en mindre resa av något slag. Ditt horoskop visar på en färd som kan vara både mental och fysisk. Söndagen blir den dag då du skämmer bort dig lite extra. Du är impulsiv och det finns en stor risk att du köper något som du vill ha, men som du egentligen inte har råd med.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Fredagen blir stressig och det drar ned ditt humör inför helgen. Just nu har du svårt att hitta din plats på jobbet och det påverkar även ditt privatliv. Lördagen och söndagen handlar om familjen. Du umgås med dem som står dig närmast. Deras odelade uppmärksamhet och kärlek får dig att må bra. Tänk på att inte glömma bort en person som har födelsedag eller namnsdag i helgen. Han/hon förväntar sig minst ett samtal från dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen ger du en vän/partner ett löfte. Du är lite tankspridd när du lovar bort den här tjänsten så det kan mycket väl hända att du glömmer bort den om du inte skriver upp det. Lördagen blir en bra dag då du hinner med att ta hand om dig själv lite extra. Du lägger ned tid på ditt utseende och det märks på kvällen då du får många uppskattande blickar från omgivningen. Är du singel ska du passa på att flirta lite i helgen.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en bra inledning på helgen. På jobbet är du uppskattad för din förmåga att få människor att trivas. Venus står i positivt förhållande till ditt tecken och det lyfter fram de bra sidorna i Vågen. Din sociala förmåga är på topp, din charm oemotståndlig och ditt leende förföriskt. Under lördagen ska du passa på att göra några inköp som du planerat. Du har en förmåga att göra fynd just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir inte vad du tänkt dig och det beror på att du har fel inställning till det mesta redan från morgonen. Om du ska få en bra helg så måste du göra något åt din negativa syn på omvärlden. En härlig film, lite godis och ett långt skönt bad borde få dig att tina upp. På lördagen har du möjlighet att träffa nya intressant människor, men då måste du vara flexibel. Stänger du in dig hemma kan det bli en riktigt tråkig helg, går du däremot ut så kommer du få kul.

Skytten 22/11-21/12

Du har en mysig helg att se fram emot om du bara lägger dina tvivel åt sidan. Fredagen kan bli stressig, det gäller att du startar dina projekt i tid om det ska gå vägen. Lördagen blir en riktig vändag då du tar hand om din närmaste. Du visar verkligen att du bryr dig och din omtanke blir uppskattad. På kvällen verkar du träffa en hel del nya människor. Det kan var en fest eller så går du ut med några vänner. Räkna med en trevlig kväll

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Hela helgen handlar om att planera framtiden. Det kan vara ett bostadsbyte, en resa eller att du funderar på att helt byta riktning på jobbet. Har du en partner så planerar ni tillsammans. Just nu är du inne i en period då du uppskattar att göra saker tillsammans med någon du tycker om. Lördagskvällen ser inte så romantisk ut som du hoppats på, men den bli härligt avslappnande och riktigt hemtrevlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Hela helgen blir stressig. Det börjar redan på fredagen då du ska hinna med både arbete och fritidsaktiviteter. Lördagen ser lite lugnare ut, men du har fortfarande många saker inplanerade och det gäller att du inte stressar upp dig för då glömmer du bort att ha kul. Visa en vän din uppskattning. Han/hon finns alltid där för dig och nu har du chansen att vara en riktigt bra vän tillbaka. På söndagen passar du på att ordna lite i hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn helg och du njuter av att kunna vila upp dig ordentligt. Har du saker inplanerade så rör det sig om ett fåtal aktiviteter som inte tar för lång tid. Både lördagen och söndagen tillbringar du med dina vänner eller din familj. Du passar på att vara ute om vädret tillåter. Ett besök på en julmarknad eller en promenad i skogen hjälper dig att slappna av och hitta tillbaka till din vanliga glada personlighet igen.

Månadens astro hittar du här!

Annons