OUPS!!!

06 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som ni alla har förstått så  skriver jag oftast flera horoskop åt gången så att jag slipper hålla på vaje dag, därför kan det ske en miss när jag sedan ska överföra dem till bloggen. Det gjorde det idag, men det rättar vi till nu. Tack alla uppmärksamma läsare med gott minne.

😉

Felicia

Måndag 6/12- torsdag 9/12

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan försöker att få en viss persons uppmärksamhet. Du använder all din charm och din karismatiska personlighet för att sticka ut och märkas. Den person vars uppmärksamhet som du söker är lite försiktig av naturen. Se upp så att inte din intensivitet blir mer skrämmande än lockande för honom/henne. På arbetet är det full fart och du känner dig ständigt trött. Just nu så är du inte har du ingen stresströskel alls.

Oxen 20/4-20/5

I början av veckan blir du frustrerad på en kollega som är både irriterande och lat. Det mesta av både måndagen och tisdagen går åt att se till att han/hon sköter sina uppgifter på ett tillfredställande sätt. Under onsdagen känner du att du börjar få kläm på hur den här personen fungerar. Trots att det vanligtvis inte ligger för dig lyckas du manipulera din kollega till att göra ett bra jobb. Det sociala livet ligger nere just nu för du är för trött för att aktivera dig efter jobbet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underhållande måndag då du umgås med nya personer. Det kan vara människor som du möter genom jobbet eller genom en fritidsaktivitet. Under hela veckan är det arbetet som går först, men det är inte så tråkigt som det låter. Du har kul på jobbet och du känner att du får mer och mer utmaningar att sätta tänderna i. När det gäller din fritid så verkar det vara en hobby av något slag som dominerar. Har du en partner så kan/han hon känna sig lite åsidosatt.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen går åt att starta ett nytt projekt på arbetet. Det verkar vara en rätt så komplicerad uppgift som du tagit på dig så räkna med en del övertid innan allt fungerar som det ska. En vän har personliga problem och hon/han har ett behov av någon som orkar lyssna på hans/hennes ältande. Egentligen är du inte alls upplagd för att lyssna på någon annans problem, men du är en lojal vän så du ställer upp i alla fall. Under torsdagen väntar en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hålla tyst om en hemlighet som du känner till. Tänk på att personen som anförtrodde dig den här nyheten räknar med att du kan tiga. Under de första dagarna den här veckan är det rätt så stressigt på jobbet. Du har svårt att hinna med alla projekt som du startar upp, och på onsdagen är du tvungen att be om hjälp. När du kommer hem på kvällarna är det också full fart. Du passar på att umgås både med familjen och med dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu finns det en frustration i ditt tecken. Veckan börjar inte så bra som du skulle önska. Ett problem på jobbet kommer att uppta de flesta timmarna under både måndagen och tisdagen. Under onsdagen får du hjälp från oväntat håll och det gör dig både glad och tacksam. Den hjälp du får kommer från en person som du gärna vill lära känna lite närmare, men som hittills har varit väldigt avståndstagande. Nu börjar ni äntligen prata med varandra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Början av veckan blir rätt så jobbig. Du har insett att något är galet på jobbet, men som det ser ut just nu kan du inte påverka din situation. Det gäller att du håller ut ett litet tag till. Under slutet på veckan kommer många saker att förändras och har du tur så kan du bli den som vinner mest på den här förändringen. Du oroar dig en hel del när det gäller ekonomin. Det bästa vore om du kunde spara lite varje månad så att du har en buffert att ta till om det krisar.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en riktig seg dag, du har varken vilja eller energi nog att ta tag i jobbet. Det gör att reste av veckan blir stressig, men det hanterar du utan problem. Ofta så jobbar du bättre under press än när du är ute i god tid. Du trivs med att ha en deadline att jobba emot, då blir du som mest effektiv. När du är ledig så tar du det lugnt. Kvällarna blir rätt så tidiga hela veckan, men du hinner ändå med att både träna och träffa vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Början på veckan handlar till stor del om att planera och det är inte din starka sida. Du är mer impulsiv än beräknande av naturen och ofta agerar du instinktivt snarare än genomtänkt. Det blir en verklig utmaning för din del att lägga upp en plan för veckan och sedan hålla dig till den. Har du ett förhållande så kan det blir riktigt mysigt på kvällarna. Just nu så ger Venus en extra injektion av romantik till ditt tecken.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen eller tisdagen tar du upp ett känsligt ämne med en närstående. Det verkar vara svårt för dig och din vän/släkting att kunna enas i den här frågan. Ämnet har varit på tapeten förut och då har det alltid slutat med bråk. Försök att tänka igenom vad det är du vill ha sagt innan du öppnar munnen. På jobbet har det uppstått en situation som kräver att du är både snabbtänkt och flexibel. Lita på din intuition, den är stark i ditt tecken just nu.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv start på den här veckan. Du måste vara alert redan från måndag morgon annars kommer du att missa mycket. Nyckeln till framgång är ordentligt med sömn. Se till att komma i säng i tid på kvällen så att du är pigg på morgonen. En flirt verkar utveckla sig till något mer och du vet inte om du är beredd på att ta det här steget. Du känner dig osäker på dina känslor. Under torsdagen får du en förfrågan som gör dig lite omtumlad.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan börjar lagom lugnt för din del. Du hinner planera och fundera under måndagen. Just nu påverkas du rätt så mycket av jord och det gör att du har ett större behov av struktur i din vardag. Plötsligt gillar du att göra listor på vad som ska göras under dagen. Ett samtal från en kollega eller en chef får dig att börja fundera över framtiden.  En möjlighet som du inte övervägt tidigare kan bli aktuell under torsdagen. Var inte rädd för att satsa.

Annons