En värmande brasa

07 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Att det ska vara så förbaskat svårt att få liv i barskamin. Själv sliter jag i timmar, medan min man staplar en prydlig liten hög och vips brinner den knastrande lydigt. Finns det annars något mer underbart sätt att tillbringa sin sjukdomstid på än framför brasan med en kopp te i handen tyckandes väldigt synd om sig själv?

Mona är en ensam Jungfru som saknar kärlek i sitt liv sedan 10 år tillbaka. Problemet med långvariga singlar som är födda i Jungfrun är att de tenderar att hitta sin egen rytm i livet och det gör att de har svårt att anpassa sig till en ny individ. Det finns en möjlighet för dig att möta kärleken i vår, genom en resa eller ett arbete, men då måste du vara beredd att offra en hel del av din bekväma vardag.

Nazli har haft problemförhållande tidigare och undrar om hon kommer att möta någon. Lejon är inte vanemänniskor på samma sätt som tex jordtecknen och därför har de lättare att bryta sig ur destruktiva beteenden. Steg ett är att du kommit till insikt om ditt problem. Steg två är att träffa personer som är bra för dig. Börja med dem som du i vanliga fall skulle rata, där kan du hitta en vän som kan bli något mer så småningom.

🙂

Felicia

Annons