Jul i januari?

09 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag älskar att julstöka och laga julmat. Synd bara att julstöket måste ske när det är som mest att göra. Just nu vimlar det av karatetävlingar, glöggmingel, parmiddagar och födelsedagar. Egentligen skulle jag vilja fira jul och nyår i slutet av januari när alla andra är klara med det. Det skulle vara så mycket mer behändigt. Det är lätt att få ledigt från jobbet, man kan handla allt på rean och alla har tid att komma på det datum som jag väljer. Veckorna innan är det lugnt och skönt och jag skulle få frossa i allt julstök så mycket jag ville utan att stressa. Kanske något att tänka på inför nästa år?

Joanna grubblar över arbetskärlek. Fisk och Oxe passar perfekt, men som sagt, om du inte tar initiativet till det här förhållandet kommer det inte att ske mycket. Ert problem är att Oxtjejer vill att killen ska ta första steget och det gör Fiskar väldigt sällan. Ett bra första steg är att försök få till raster och luncher tillsammans.

Nancy undrar lite över henne och hennes man. Han är en yngre Jungfru och hon en lite äldre Vattuman/Fisk. I ditt fall skulle jag nog satsa på att du är en Fisk ( ligger precis mellan tecknen). Fiskar och Jungfrun går utmärkt ihop medan Vattumän och Jungfrun är ett av de värsta tänkbara scenariot som finns. Jag gissar att du har lite av båda tecknen i dig och då kan det nog gå hett till hemma hos dig mellan varven.

🙂

Felicia

Annons