Fredag 10/12- söndag 12/12

10 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att stressa ned under helgen. Det finns så mycket negativ energi i ditt tecken just nu att du inte kan varva ned och ta det lugnt. Har du möjlighet att springa eller träna någon form av aggressiv träning som boxning så är det ett bra sätt för dig att släppa ut din inre frustration. Lördagen bjuder på en trevlig överraskning. Se till att inte ha för mycket bokat under eftermiddagen. På söndagen passar du på att umgås med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Hela helgen handlar om att ha det mysigt och att umgås med dina närmaste. Det var länge sedan du var så harmonisk som du är just nu. Du har insett att du inte behöver ha så höga ambitioner inför julen. Det räcker med att du faktiskt tar dig tid för familjen. Om du köper lussekatter och pepparkakor så spelar det inte så stor roll, det är din närvaro som räknas. Njut av att umgås med dem du bryr dig mest om och strunta i att det ligger dammråttor i hörnen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en rätt så stressig inledning på den här helgen. Du har fullt upp både på jobbet och på din lediga tid. Just nu har du svårt att tacka nej till alla inbjudningar och förfrågningar som du får vilket resulterar i en rätt så fullbokad almanacka. Lördagen blir lite lugnare, men det är bara för att vissa saker bli inställda på grund av sjukdom. Du måste inse att du inte orkar hålla det här tempot hur länge som helst. Tvinga dig att tacka nej till vissa evenemang .

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig helg att se fram emot. Redan på fredagskvällen känner du att du mår toppen och att du har både tid och lust att vara social. Som singel är du mittpunkten i en omfattande bekantskapskrets. Har du ett förhållande eller en familj så är du inte lika aktiv, men du är ändå den sol som dina närmste kretsar kring. Lördagen och söndagen blir lagom lugna. Du verkar tillbringa en hel del tid utomhus. Kanske besöker du någon julmarknad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under helgen har du planerat att umgås med en person som du inte ser så mycket av som du skulle vilja. Det finns en risk att dina planer blir förhindrade på grund av något som sker i din familj eller i din väns familj. Bli inte allt för besviken om du är tvungen att boka om er träff. Du kommer ändå att ha en trevlig helg, även om den inte blir så som du planerat från början. På söndagen får du inte missa att höra av dig till en kompis som väntar på ett samtal från dig.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du irriterad eftersom du inte får träffa den person som du helst av allt vill träffa. Det kan vara att det finns ett fysiskt avstånd mellan er eller så har den här personen dragit sig undan för tillfället. Det bästa du kan göra just nu är att se till att hålla dig och dina tankar upptagna. Träffa vänner, släktingar. Gå och träna eller ägna dig åt en hobby. Det viktiga är att du inte lämnar utrymme för grubbel för då kan du bli riktigt deppig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en riktig toppendag, särskilt för Vågar födda tidigt i tecknet. Du har roligt på jobbet och kvällen bjuder på flera trevliga överraskningar. Resten av helgen är betydligt lugnare, men det gör dig ingenting. Du tycker att det är skönt att kunna lata dig lite. Det blir en värdefull paus i en väldigt jäktig vardag. En vän vill att du ska följa med henne/honom ut på lördagen. Egentligen är du för trött men du har svårt att säga nej till din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Under helgen får du ett förslag som du tackar ja till med stor tveksamhet. Det handlar inte om att du inte vill, utan på att du är osäker på om du klarar av det du lovat. Ha större tilltro till dig själv, det ligger energi och en positiv påverkan på ditt tecken just nu som hjälper dig att övervinna både rädslor och hinder. Lördagen blir aktiv både fysiskt och psykiskt. Under söndagen finns det en chans att du springer på en person som har med ditt förflutna att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du inte tveka för då kan du missa en värdefull chans. Våga vara modig och lev i nuet. Vanligtvis har du inga problem med att vara impulsiv, men när Neptunus står i den position som han gör just nu så blir du lite mer avvaktande och analytisk. Under lördagen har du chans att göra fina fynd om du shoppar. Passa på att köpa lite julklappar redan nu så att du kan fördela kostanden på fler månader. Under söndagen passar du på att träffa en släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att dölja din besvikelse. Det verkar som din fredagskväll bli inställd eller ändrad. Du är arg eftersom du får så kort varsel. Det är viktigt att du visar vad du känner. Stänger du in dina känslor blir det bara ännu värre. Lördagen och söndagen blir mer harmoniska. Du har äntligen lyckats driva igenom din vilja i en viss fråga och det gör dig både glad och stolt. Lördagskvällen kan bjuda på romantik, särskilt för Stenbockar som redan har ett förhållande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen bli ovanligt lugn. Du verkar ägna dig åt saker som har med hemmet och de kommande helgerna att göra. Lördagen bjuder på en del shopping. Du passar på att köpa lite presenter och samtidigt njuta av julstämningen i alla affärer. På lördagskvällen träffar du vänner eller familjen. Söndagen blir en härlig avslutning på veckan. Planeterna står i en gynnsam position som skänker både harmoni och glädje åt den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen blir du hårt kritiserad av en kollega och det gör dig ledsen. Som tur är finns det någon som mer än gärna tröstar dig och får dig att må bra. Fredagen eller lördagen verkar bjuda på fest. Det kan vara ett glöggparty eller en julmiddag med jobbet. Se till att kvällen inte blir för sen. Du har saker bokade under söndagen som du måste orka med. Något du länge önskat dig är plötsligt tillgängligt, se upp så att du inte missar din chans.

Annons