Att våga förändras

11 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som Oxe är jag skeptisk mot att pröva nya saker (om det inte gäller mat). Jag gillar ord som rutiner och oförändrat. Därför är det utmaning att leva tillsammans med en Vattuman som heter ÄNDRA i mellannamn. När jag på mitt sävliga sätt äntligen lyckats ställa in mig på en förändring har min man bestämt sig, ångrat sig, rättat till förslaget tre fyra gånger och bestämt sig igen, i bästa fall. Vad jag kan säga till mitt försvar är att efter snart tretton år så har jag faktiskt börjat acceptera ord som förändring och omvälvande planer. Så ge inte alla ni med en omaka partner. Man kan om man vill.

Ninnie, undrar om hon ska åka tillbaka som au pair eller inte efter jul. Det ligger en hel del analys i Stenbockens tecken just nu så det är kanske därför du funderar så mycket. Det viktiga är att ta reda vad det är som inte känns rätt. Är det ett konkret problem eller bara en gnagande olust? Känslor tenderar att förändra sig med tiden.

Erika funderade på mitt svar om Vattumannen och Vågen. Vattumannen är ett lufttecken som är mer fysisk än romantisk i sin relation. Dvs han/hon gillar sex, men är inte så mycket för det omkring som blommor, uppvaktning och romantik. För den sakens skull bör du ge upp.

🙂

Felicia

Annons