Måndag 13/12 – torsdag 16/12

13 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början av veckan blir lite festligare än vanligt. Det verkar vara mycket firande just nu. Det kan vara allt från lussekatter i fikarummet till julmiddagar och glöggpartyn. Både tisdag och onsdag bli intensiva på ett positivt sätt. Du arbetar hårt, men humöret är på topp och du orkar anstränga dig fast du är trött. En kollega flirtar mycket med dig just nu. Du tycker det är roligt att få uppmärksamhet, men du är inte seriöst intresserad av den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en jobbig vecka från början till slut. Du har mycket att stå i både på jobbet och privat. En vän som du inte sett på länge tar kontakt med dig och ställer in ett planerat möte. Försök att bli allt för besviken. Utnyttja din oväntade fristid till att riktigt ta hand om dig själv. Får du kritik i början av veckan så tar du det personligt. Just nu är du väldigt känslig för allt som kan upplevas som negativt. En släkting vill att du ska följa med ut och handla presenter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början av veckan blir väldigt stressig. Du vill mer än du har ork och tid till och det påverkar ditt humör. Har du ett förhållande så ska du se upp under tisdagen. Det finns en risk att du startar gräl hemma bara för att du på dåligt humör. För dig är det svårt att hålla isär privatliv och arbete vilket gör att den spänning du känner på jobbet går ut över din partner hemma. En glad nyhet på torsdagen får dig att rucka lite på planerna inför helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar dig både positivt och negativt just nu. Ditt humör blir oberäkneligt och du tenderar att pendla mellan skratt och gråt. Å andra sidan blir du väldigt kreativ och driven tack vare Månens position och det gör att lyckas ovanligt bra på jobbet den här veckan. Se upp med en kollega. Hon har en förmåga att både irritera och reta upp dig. En chef berömmer dig för din insats på jobbet och dig både glad och motiverad. På torsdagskvällen finns det lite tid över för att mysa med familjen. Passa på och ta hand om dina närmaste.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte så provocerande, då kan det hända att du får problem i början av veckan. Du måste försöka hålla inne med dina känslor även om du är arg. Tisdagen ser bra ut, du arbetar självständigt och har goda möjligheter att kunna smita lite tidigare. Oroa dig inte för din vän. Han/hon kommer att reda ut sina problem innan veckan är slut. På torsdagen har du stora chanser att göra riktigt bra fynd, så passa på att shoppa julklappar då. Kvällarna ser lugna ut hela veckan. Det verkar som du är rätt så matt när du kommer från jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en riktigt intensiv vecka både privat och på jobbet. Just nu producerar du för högtryck för att hinna med allt innan ledigheten. På kvällarna vill du träffa vänner och ha kul Tänk på att bli för sen för då tappar du koncentrationen på dagarna. Du behöver både mat och sömn om du ska orka med. Ditt horoskop varnar för att du har en svagare hälsa just nu och risken är stor att du åker på en förkylning. Ta hand om dig själv och försök att undvika att boka in allt för många aktiviteter efter jobbet. En nyhet om pengar dyker upp under torsdagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn början på veckan. Du ligger bra till tacka vare en strålande insats i slutet av förra veckan. Se bara till att du inte tappar fokus under torsdagen. Horoskopet varnar för att du är lite disträ. Dina tankar tenderar att vandra och det gör att du glömmer bort vad det är du håller på med för tillfället. En vän som du tycker mycket om umgås med en person som du ogillar och det gör att ni inte ses så ofta som du skulle önska. Ett råd är att du försöker komma över din motvilja för er gemensamma bekant så att ni kan umgås tillsammans.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt flexibel och det passar bra eftersom ditt arbete kräver att du kan tänka om snabbt. Din chef är imponerad över din insats i början av veckan och du kan räkna med att hon/han har ögonen på dig ett bra tag framöver. En vän till familjen har ekonomiska problem och söker upp dig för att få hjälp. Du har väldigt svårt att neka den här personen ett lån eller bidrag, samtidigt så vet du att risken är stor att du aldrig får igen dina pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra vecka om man bortser från att du är väldigt stressad. Det mesta flyter på smidigt, men det blir ändå en hel del sena kvällar och tidiga morgnar för din del. Just nu har du svårt att komma överens med en kollega. Han/hon har inte samma höga arbetsmoral som du har och det innebär att du ofta får slita för er båda. Var tydlig med ditt missnöje mot din kollega. Om han/hon inte förstår hur illa han/hon uppför sig så kommer inget att ändras.  

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av veckan väntar en massa jobb blandad med en del sociala aktiviteter. Du har många olika saker på gång just nu så veckan blir händelserik, stressig men knappast tråkig. Se upp med en arbetskompis som är avundsjuk på dig. Han hon tenderar att sprida ut rykten när han/hon är missnöjd och i det här fallet kan det drabba dig. På torsdagen kommer en god nyhet att förändra något i vardagen för din del.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen handlar mycket om att få rutiner att fungera på jobbet. Den senaste tiden har det varit så många oförutsedda händelser som gjort att det vanliga arbetet inte fungerar särskilt smidigt och det vill du ändra på. Under onsdagen så börjar du känna dig lite hängig. Det verkar vara en förkylning eller ett virusangrepp. Försök att inte göra mer än du måste de här dagarna. Har du tur kan du stävja sjukdomen innan den bryter ut på allvar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en ganska stressig start på veckan Mars ger dig energi, men Jupiter varnar för at att arbetet kommer att kräva mycket av dig framöver. Du måste arbeta på din flexibilitet. Att hoppa mellan olika uppgifter kommer att bli din vardag Under onsdagskvällen ser det ut som du träffar en eller flera vänner. Det blir en överraskande trevlig kväll, men med påföljden att torsdagen blir både lång och seg. Sjukdomar på arbetet drabbar gör att du måste jobba mer än vanligt.

Annons