Såpopera expert

15 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter en vecka med bronkit känner jag mig rätt så urusel. Det enda positiva med att vara hemma och sjuk är att man hinner se varenda såpopera på tv utan att ha dåligt samvete. Tyvärr har jag inte orkat med allt julpyssel som jag annars älskar att göra. Mitt hopp står till penicillinet, att jag blir tillräckligt frisk för att kunna orka med lite julförberedelser i helgen.

Väduren Linnea har fallit för en Fisk. Trots att de är slut mellan dem finns det fortfarande känslor där. Tyvärr är Fisk och Vädur en svår kombination. Du måste verkligen jobba på den relationen om det ska fungera. Jag ser en hel del förändringar i Vädurens tecken så frågan är om du kommer ha tid för ett förhållande den närmaste tiden.

Julia, det stämmer bra att jag inte gjort årsastrot. Det finns lovande perioder under senvåren för din del. Du kommer in i en period då du får dragningkraft av Venus och det öka dina chanser att hitta en partner. Se bara upp så att du inte blir mer kär i iden om kärleken än i personen i fråga.

🙂

Felicia

Annons