Fredag 17/12- söndag 19/12

17 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen så får du goda nyheter som kommer att sprida glädje hela helgen. Det gäller en person (släkting eller en vän ) som du oroat dig en del. Alla problem verkar ordna upp sig så du kan slappna av och njuta av att vara ledig. Under lördagen passar du på att umgås med vänner och shoppa en del. Ditt tålamod är inte det bästa just nu så du kan bli arg både en och två gånger under lördagen. Söndagen blir en riktig mysdag med familjen.

Oxen 20/4-20/5

För dig handlar hela helgen om att få alla pusselbitar inför julen på plats. Fredagen blir stressig på jobbet och du kommer hem senare än du tänkt dig. Det verkar som du är mer organiserad än vanligt. Ditt julklappas shoppande går ovanligt smidigt eftersom du vet vad det är du ska ha. Lördagen blir en aktiv dag utomhus där du umgås med dina vänner. På söndagen firar du en vän, släkting som fyller år eller har namnsdag. Det blir en skön och avslappnande avslutning på helgen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig helg full av aktiviteter och ett intensivt umgänge. Du passar på att träffa dina vänner så mycket du kan nu när du är ledig. En person i din bekantskapskrets har en förmåga att alltid infinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Det händer även den här helgen och din vän lyckas att förstöra dina chanser till en ny trevlig bekantskap. Kanske borde du påpeka för den här personen att han/hon ska jobba på att vara lite mer diskret.

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar den här helgen om vänskap och kärlek. Har du ett förhållande så försöker du att få så mycket tid som du kan med din partner. Du tycker att det är viktigt att ni umgås tillsammans.  Just nu är Månen starkt ditt tecken och det kan göra dig ovanligt kelig, på gränsen till klängig. Du har ett stort behov av både fysisk kontakt och massor av verbal uppmuntran. Som singel så är risken stor att du känner dig ensam och övergiven. En trevlig nyhet lyser upp söndagen

Annons

Lejonet 23/7-22/8

 Just nu handlat allt om dig och det trivs du med. Din familj och dina vänner månar väldigt mycket om dig och du känner dig både älskad och bortskämd. På lördagen kan det uppstå en mindre konflikt mellan dig och din partner. Ni har olika åsikter vad det gäller julfirandet. Under söndagen ägnar du åt att pyssla hemma och att ta hand om dig själv. Som Lejon är du väldigt mån om ditt utseende. Du vill vara snygg och välvårdad.

Jungfru 23/8-22/9

Det gäller att du inte jobbar för hårt på fredagen för då kommer du inte ha tid att ha så kul som du planerat på kvällen. Just nu så är du väldigt trött av dig. Tidiga mornar är inget för en partyjungfru. Lördagen unnar du sig själv att sova ut ordentligt. Du vaknar pigg och på ett strålande humör. Kvällen blir det en middag eller fest tillsammans med vännerna. Under söndagen ägnar du en del av dagen åt din favoritsysselsättning, nämligen shopping.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen bli en trevlig omväxling i en rätt så stressig vardag. Du njuter av att vara ledig och ha tid att umgås med dem du tycker mest om i världen. Fredagskvällen kan bjuda på romantiska inslag, särskilt om du har ett förhållande. På lördagen passar du på att fixa lite i hemmet, umgås med vänner och vara ute i friska luften. Det blir en omväxlande och trevlig dag. Helgen avslutas i lugn och ro. Du ägnar dig åt en hobby, eller myser framför tv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du en nyhet som kommer att ta tid att smälta. Som tur var är det helg och det ger dig den distans som du behöver. Du hinner fundera igenom vad den här nyheten betyder för dig och hur den kommer att påverka din framtid. Som Skorpion tycker du om att vara i kontroll vilket gör att du känner dig frustrerad och maktlös när det uppstår situationer som du inte kan påverka. Under söndagen finns det en stor risk att du gör av med mer pengar än du har råd med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu pendlar dina känslor väldigt. Med både Jupiter och Plutos påverkan blir du lätt både arg och glad. På fredagen uppstår en situation på jobbet som kan bli besvärlig om du inte hanterar den rätt. Lördagen handlar mycket om familjen. Det kan vara att ni träffas och julpysslar eller så firar ni någon som fyller år. Söndagen blir den första hellediga dagen då du kan ägna dig helt och fullt åt dig själv och dina egna behov.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir trevlig. Det ligger mycket betoning på den kommande högtiden som du vill ska bli perfekt. Du har så mycket att stå i just nu så du känner dig lite stressad även om du är ledig. En vän kommer med ett oväntat förslag. Du känner dig frestad att hänga med, men samtidigt vet du att du kommer ångra dig efteråt om du inte gör allt du tänkt göra.  Söndagen blir den mest vilsamma dagen den här helgen. Även om du pysslar en hel del så känner du dig avslappnad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen ser du till att sluta tidigt. Det är något du vill hinna med innan du släpper loss på fredagskvällen. Det blir en lång natt med massor av glada skratt. En vän till familjen saknar dig.  Försök att ta dig tid att ringa eller skicka ett mail bara för att visa att du inte glömt bort den här personen. Lördagen ser ut att handla om julen. Det blir förberedelser hemma tillsammans med din partner, dina vänner eller din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en rolig helg som går väldigt fort. Du har många saker som du vill göra, men risken är att du blir så vimsig att inget blir gjort istället. Månen påverkar ditt tecken och gör dig känslig för kritik. Din partner bör se upp så att han/hon inte kliver på några ömma tår av misstag. Under lördagskvällen träffar du familjen eller vänner. Det blir ett trevligt avbrott i alla hetsiga julförberedelser. Söndagen ägnar du åt att dricka glögg, slå in paket och mysa.

Annons