Ren naturmänniska

17 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Min man ska ut och fiska idag. Tre meter snö och ren nordanvind tycks inte påverka honom nämnvärt. Jag skulle kunna tro att han hade en affär om det inte var för att jag såg honom innan han åkte. Med den utstyrseln (då menar jag allt från ylliga underkläder till militärgröna byxstövlar som slutar strax under armhålorna, skitig tröja och raggsockor) inbillar jag mig att det är inte så man ser ut när på jakt efter rendezvous. Tja jag får väl beundra honom för att han hittar en utväg att hålla liv i sitt intresse oavsett väder.

Lilje, problemet är att Fiskar aldrig är passionerade på det sättet som du är tack vare din Måne i Lejonet.  Jag förstår att du vill vara med honom jämt, det ligger i din natur, men du får inte glömma det liv du hade innan du mötte honom. Som regel är Fiskar rätt så passiva av naturen. Om de inte får en fix romantisk idé så brukar de med varm hand låta någon annan ta initiativet. Var rak i dina känslor, men ge honom ändå utrymme att andas. Hitta på roliga saker med dina vänner istället.

Carina, i ditt fall ska du fundera på varför din Våg har uppvaktat dig i fyra år utan att det har blivit något. Kanske var han redo förett förhållande för länge sedan, men inte du. Nu kan det vara han som är i fel fas av livet. Det viktigaste äär att du analyserar dina egna känslor. Vem är det DU villha, Vattumannen eller Vågen. Du kan inte välja man efter hur intresserade de är. Du måste välja med hjärtat.

😎

Felicia

Annons