Granproblem

19 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Vi har köpt en gran som sned, vind och ofantligt stor. Nu hoppas vi på att den överlever. Den har redan barrat ned halva huset och vi har inte klätt den ännu. Vad jag saknar mest nu när jag är förkyld är alla dofter. Vi har skinka i ugnen och kola på spisen. Det borde dofta fantastiskt, men inte för mig. Det mest positiva med att inte ha något doftsinne är att jag blir inte berörd av kattlådans stank. Som sagt, det gäller att se saker på rätt sätt.

🙂

Maria, Tvilling och Jungfru passar visserligen bra ihop men eftersom Jungfrun sällan ångrar sina beslut ska det mycket till innan han går tillbaka till dig. Det bästa vore nog för din del att hitta någon som är mogen för en längre relation.

Maria 2, det finns en förändring i början av året som verkar ha med arbete att göra. Just nu omvärderar du flera saker i ditt liv. Det kan gälla allt från arbete, relation till boendet. Du är i behov av förändring, och det får du snabbast genom att byta jobb, börja plugga eller försöka att förändra de arbetsuppgifter du har på din tjänst idag.

🙂

Felicia

Annons