Tomtefri jul

19 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är stor förändring hos min sexåriga dotter om man jämför den här julen med förra. Hon vill fylla hela huset med glitter, tomtar och hembakade pepparkakor. Förra året tycket hon det var kul att klä granen och var lagom intresserad av sin presenter. I år räknar hon alla klappar genom att tyvläsa på etiketten för att se vem det tillhör och för att vara säker på att det är hon som får mest, samtidigt som hon ur ena mungipan försäkrar mig om att hon vet att julen handlar mer om att ge än att få. Tomten har hon aldrig trott på. Hur vi än försökt övertyga henne så har hon sagt att hon vet att det är mamma och pappa som lägger klapparna under granen. Hon tror mer på att tomtar finns i skogen och hjälper växterna än att han packar in paket åt snälla barn. Trots det så vet jag att hennes hon kommer att tindra på stjärnor när det äntligen blir julafton oavsett m det kommer en tomte eller ej.

Annons

Åsa, du ska inte deppa. Även om det var ditt drömjobb så är du inte riktigt redo för det ännu. Du har en del motstridiga tecken i ditt horoskop och det innebär att det du tror du vill ha inte nödvändigtvis är det du behöver. Låter det krångligt? Du kommer att hitta ett jobb som passar din karaktär bättre under nästa år.

Iris, det kommer att bli problem för dig och din Skorpion. Förutom de problem som er ålderskillnad kan ställa till med så passar era tecken väldigt illa ihop och risken är stor att en av er kommer att bli rejält sårad. Ibland är drömmen vackrare än verkligheten.

🙂

Felicia

Annons