Måndag 20/12-torsdag 23/12

20 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir den dag då du försöker att hinna med så mycket som möjligt. Du vill få en bra start på veckan avsett om du jobbar eller är ledig. En vän funderar mycket över sin framtid och det kan hända att hon/ söker upp dig för att få ett råd. Var försiktig med de råd du ger, de kan lätt tolkas bokstavligt. Onsdag och torsdag kan du räkna med en hel del stress. Se till att komma i säng i tid på kvällarna. Du behöver din skönhetssömn.

Oxen 20/4-20/5

Början av veckan handlar om tempo. Du har många järn i elden och om du inte ser till att vara skärpt och fokuserad kan det hända att missar väsentliga detaljer. En vän försöker få dig att erkänna ett misstag som du har begått, men du vägrar hårdnackat att medge någonting. Det finns få människor som kan vara så envisa som du när du sätter den dian till. Torsdagen blir bra, du har visserligen mycket att göra, men du hinner med lite julmys med familjen på kvällen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en stor risk arr du gör av med mer pengar än du tänkt dig i början av veckan. Du är mycket för att göra saker instinktivt och ibland så blir du inte så nöjd när du tänker efter. Under onsdagen får du en present eller en komplimang som gör dig riktigt glad. Under torsdagen passar du att städa och fixa det sista inför julen. På kvällen ser det ut som du antingen äter en god middag med dina vänner eller myser i stugvärmen hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt fartfylld början på veckan. Antingen har du massor att göra på jobbet eller så har du bokat in en hel del aktiviteter under både måndagen och tisdagen. De här dagarna tycks handla mest om stress. Onsdagen och torsdagen blir raka motsatsen. Även om det fortfarande är högt tempo i ditt horoskop, så har din puls lugnat ned sig väsentligt de här dagarna. Du stannar upp och njuter mellan varven. För dig blir det en bra nedtrappning fram till jul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under början av veckan försöker organisera och strukturera dina dagar. Du vill att allt ska flyta på utan hinder. Det som irriterar dig är när du stöter på problem. Du saknar tålamod att ta itu med de utmaningar som de här dagarna bjuder på. Under onsdagen söker du information som tycks vara omöjlig att få tag på. Torsdagen blir den mest harmoniska dagen den här perioden. Även om du går på högvarv så är du på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du saknar något i ditt liv just nu. Det kan vara en käraste eller en familjemedlem. Det gör att du känner både glädje och sorg de första dagarna den här veckan. För dig blir det en period som väcker många minnen. En doft eller känslan av ett material under fingrarna kan plötsligt få ögonen att tåras. Torsdagen blir den dag då du faktiskt stannar upp en liten stund och funderar över ditt livs situation. Det blir en kort, men betydande reflektion.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen är så jäktiga att du stupar i säng på kvällen. Det finns en irriterad stämning kring dig och risken är stor att du börjar gräla med en familjemedlem eller en kollega. Du har svårt att tygla ditt humör när du är stressad. Under onsdagen inser du något som får dig att varva ned. Du blir gladare och enklare att umgås med. Torsdagen blir en lagom stressig, julmysig och härlig dag. Ett samtal på kvällen gör dig alldeles varm.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och händelserik vecka som startar tidigt på måndags morgon. Du har ett ärende av något slag som du vill hinna med, men tiden är knapp och risken stor att du missar det du tänkt göra. Du är på jakt efter en present till en speciell person, men du vet inte riktigt vad du letar efter. Svaret kommer till dig från oväntat håll, det gäller bara att hålla dina ögon och öron öppna. På torsdagen passar du på att julmysa lite med familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan blir både rolig och stressig. Du har så många järn i elden at det är omöjligt att hinna med alla projekt innan helgen. Ditt största problem ligger just nu i att du är så dålig på att selektera. Du vill helt enkelt inte välja. En vän kommer med ett råd som du tar till dig. Det förenklar ett val som du måste göra i slutet av veckan. Under torsdagen får du inte glömma bort att höra av dig till någon som känner sig bortglömd och ledsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dig vatten över huvudet just nu och det gör dig både trött och grinig. Trotsa dammråttor och korvstoppning. Koncentrera dig på att ha det mysigt med dem du bryr dig om istället. Ibland är du alldeles för fixerad vid att allt ska vara enligt traditionerna så du glömmer bort att traditioner faktiskt kan förändras och skapas av dig. På torsdagen försöker du att varva ned, men risken är stor att du misslyckas för att det är så mycket kvar som du vill göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan handlar om att vara närvarande. Även när du är hemma så är du just nu frånvarande. Du är för mycket upp i ditt arbete för att hinna med att mysa med familjen. En vän som du inte sett på ett tag vill att ni träffas. Försök att skjuta upp det här mötet till efter nyår. Du har mycket inbokat som det är just nu så du behöver inte ytterligare en aktivitet att ägna dig åt. På torsdagen kommer du på att du glömt att köpa en present till någon som står dig nära.

Fiskarna 19/2-20/3

De första dagarna den här veckan kan upplevas som stökiga och stressiga. Tack vare Månens placering har du en större toleransnivå i förhållande till stress just nu och det är bra. Trots att kraven på dig är många både från familjen och från ditt arbete så lyckas du knyta ihop säcken innan torsdagen. Torsdagen blir den dag då du passar på att umgås med vänner och familj på ett avslappnat och kravlöst sätt.

 

Annons