Snösaga

21 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I år blir det i all fall en vit vinter. Om man bortser från trfikstörningar och förfrusna tår så är det faktiskt sagolikt vackert att vara ute just nu. Jag bor i Stockholm, men det skulle lika gärna kunna vara Lappland om man dömer efter snömängden. Ungarna gör snöfästningar (riktiga borgar) gräver iglos i vallarna och skapar hela städer i snön. För första gången på länge kan man åka skridskor innan jul, för att inte tala om skidor och pulka.

R är en Stenbock med ett krossat hjärta. Jungfrur brukar inte vara särskilt veliga av sig. Jag skulle tro att du kanske missuppfattade situationen något. Din Jungfru kan ha verkat väldigt förälskad, men det kan ha rört sig om passion snarare än kärlek. Passion klarar sällan verkligheten utan försvinner snabbt så fort relationen blir lite vardaglig. Satsa på ett förhållande där det finns gemensamma intressen, vänskap och trygghet. Du behöver en fast grund i ett förhållande för att trivas.

Jennyfer undraröver Jungfruns kärleksår 2011.Du har stora chanser att träffa någon under den tidiga våren Tänk på att den kärlek du möter inte kommer att vara den person du tror dig söka, snarare motsatsen.

😎

Felicia

Annons