Det SKA vara mysigt

23 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag saknar lite det här med de klassiska uppesittarkvällarna. Just nu brukar jag mest vara en förvirrad höna kvällen innan julafton, då jag försöker städa, slå in klappar, laga mat och klä granen på samma gång. Den vision jag har då hela familjen sitter samlad framför brasan och hittar på rim tillsammans, dricker glögg och julpysslar stämmer inte alls med min verklighet där maken fräser dottern grinar och katterna klöser på allt de kommer åt att klösa. Men i år ska jag ha min uppesittarkväll om jag så ska limma fast katterna, muta ungen med godis och hota mannen så han fejkar ett gott humör. Önska mig lycka till.

Hanna undrar över kombinationen Skorpion och Fisk. Ni kan bli ett härligt par, men sluta vänta på att han ska ta intitivet. Fiskar (särskilt män) är usla på initiativ. De tror att allt kommer att lösa sig så småningom. Vill du att något ska hända få du ta första steget, eventuellt andra och tredje steget med.

Jenny, Jungfru och Våg funkar så där. Vågen är oftast lite för velig och opraktisk för den jordnära Jungfrun. I just ditt fall bör du fundera lite extra. En kille som har gjort slut tre gånger vet troligtvis inte vad han vill, frågan är om han någonsin kommer att göra det. Satsa på en Oxe eller en Stenbock istället.

🙂

Felicia

Annons