Fredag 24/12-Söndag 26/12

24 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

GOD JUL ALLA LÄSARE

Väduren 21/3-19/4

Julafton blir jättemysigt, även om allt inte går som planerat. Det gäller att vara flexibel och inte haka upp sig på att alla detaljer inte stämmer. Ditt horoskop varnar för att du kan få problem med magen de närmaste dagarna så du kanske ska ta det lite lugnt med julmaten. Lördagen och söndagen ser lagom aktiva ut, även här fokuseras det på att äta och dricka än att motionera. Förvänta dig det oväntade de här dagarna.

Oxen 20/4-20/5

Julen blir trevlig på ett avslappnat sätt, du umgås i massor med dina nära och kära. Både på julafton, juldagen och på annandagen verkar du fira. En vän vill att du ska träffa henne under de närmaste dagarna, men du måste säga nej eftersom du är för upptagen. På söndagskvällen är du mätt nöjd och glad. Du vill inte se julmat på minst ett år, men du har haft det trevligt och lyckats träffa alla du vill träffa de här dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

För dig blir de närmaste dagarna en orgie i mat och trevligt umgänge. Du passar på att träffa både familjen och dina vänner. För dig är det viktigt att inte dela upp julen för mycket. Du gillar att ta det lugnt, titta på Kalle och äta gott. En person som står dig nära blir besviken när han/hon inte får det han/hon önskar. Se upp så att det inte uppstår en diskussion eller ett gräl av något slag. Du har nära till dina känslor just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under julafton så gör du inte särskilt mycket. Du äter, öppnar klappar och umgås med familj och vänner. På lördagen manar ditt horoskop dig till aktivitet. Går du ut den här dagen finns det en god chans att du träffar en väldigt speciell person. Just nu påverkas du positivt av Venus vilket gör dig både charmig och svårt att motstå. På söndagen känner du att du behöver vila. Det har varit en intensiv men intressant helg.

Lejonet 23/7-22/8

Låt inte dina ambitioner kväva dig på julafton. Du ska ha lika mysigt som alla andra. Är du kvinna född tidigt i tecknet är risken stor att du blir mer betjänt än en deltagare i dagens fest. Se till att utnyttja din förmåga att få dina släktingar och vänner att jobba. Sätt dem på att duka bord, koka glögg och städa upp efter paketöppningar. Lördagen blir lugnare även om till stor det tycks handla om att äta och umgås. Finns det tid så tar du gärna en långpromenad på söndagen.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stressig helg. Något inträffar som gör att du får ändra dina planer för julafton. Det kan vara att du tvingas att jobba, att du får åka och hälsa på någon som blivit sjuk eller att två släktingar är så i luven på varandra att du helst undviker att träffa dem samtidigt. Är du bara flexibel så kan det här ändå bli en härlig och minnesvärd jul. Både lördagen och söndagen ser riktigt slappa ut. Det finns till och med en risk att du inte kliver ur soffan på söndagen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en person som du vill berätta något för, frågan är om julafton är den rätta tidpunkten att avslöja en hemlighet. Kanske bör du skjuta upp ditt samtal till ett tillfälle då ni kan vara mer för er själva. Under lördagen passar du på att umgås både med vänner och med släktingar i en skön mix. Tillåter vädret så kan dagen bjuda på en del uteaktiviteter. Se till att klä på dig ordentligt. Söndagen handlar om att varva ned och att smälta all mat som du satt i dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en skön och lagom aktiv jul. För dig finns det ens lika stor chans att du tillbringar julen ensam som att du gör det mes släkt och vänner. Skorpionen har inget behov av att omge sig med en massa människor för att må bra. Hellre ett fåtal utvalda personer än en stor, krävande och bullrig släkt. Lördagen tycks handla om ett beslut av något slag. Du vet att du måste bestämma dig innan helgen är över, men du känner dig fortfarande osäker på vilken väg du ska gå.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härligt, glittrig och överdådig julafton. Med en perfekt blandning av god mat, tomtar och massor av skoj så har du riktigt roligt. En vän till familjen har missat att köpa en present till dig. Du känner dig förolämpad, men du skulle aldrig avslöja dina känslor. Som tur är har Skytten inte ett lika långt minne som andra i zodiaken. Allt är glömt och förlåtet till nästa år. Lördagen ser ut att vara den dag som du passar på att gå bort på fest eller ut på stan.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att slappna av och mysa på julafton. Allt tjo och tjim gör dig stressad. Det är för att du har planerat den här dagen inne i ditt huvud under en så lång tid och nu när den väl är här så är den inte lika perfekt som du skulle önska att den var. Lördagen blir lugnare. Du passar på att umgås med dina allra närmaste. Även annandagen verkar vara fullbokad. Det blir en dag då du umgås med människor som du inte träffar så ofta.

Vattumannen 20/1-18/2

Julen handlar mycket om släkt och nära familj. Du vill umgås med alla, helst på en gång. Det finns en risk att din partner inte alls är lika social som du är. Hon/han kan ha svårt att orka hålla ditt tempo hela julen. Försök att acceptera att ni är olika. Lördagen och söndagen blir lika intensiva som fredagen. Du får inte mycket tid för dig själv de här dagarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av att vara ledig och bara kunna ta det lugnt. Det ser ut som de flesta Fiskar får ett mysigt och intimt julfirande med inte allt för många personer inblandade. Det ligger en liten varning i Fiskens tecken. Du kan vara eller vara på väg att bli förkyld. Försök att inte jaga upp dig och se till att klä på dig ordentligt. Under lördagen och söndagen passar du på att fixa lite i hemmet. En snabbfika, eller en trevlig middag med en vän hinner du också med.

 

Annons