Måndag 27/12-torsdagen 30/12

27 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

I början av veckan känner du dig förvirrad. Om du arbetar så har du svårt att fokusera dig på jobbet. Det verkar finnas en hel del privata saker som de hellre ägnar dig åt. Det ser ut som du gör av med en hel del pengar den här veckan. Du passar på att uppdatera din garderob lite under mellandagsrean. Är du ute efter en nyårs outfit så är onsdagen den bästa dagen att fynda. Torsdagen blir en stressig dag då du inte hinner med hälften av vad du planerat att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig däst efter en intensiv helg. All mat och all social samvaro har gjort dig fysiskt och psykiskt utmattad. Arbetar du så har du svårt att komma igång på måndag morgon. Dina kollegor försöker att peppa dig, men ditt humör är inte det bästa. Resten av veckan blir bättre. Du hinner med att vara både social, fixa lite hemma och göra ett bra jobb. På torsdagskvällen ägnar du dig helt och fullt åt dig själv. Du vill glänsa på nyårsafton.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

De här dagarna blir en paus för dig. Du försöker att fördela din tid mellan vänner och familj och dig själv. Om vädret tillåter så tillbringar du en del av dagarna utomhus. All snö och den kalla luften får dig på gott humör. På onsdag får du reda på en smaskig hemlighet om en vän. Nu måste du bedöma om di ska tala om för din vän att hennes hemlighet har läckt ut eller om du ska vara tyst. En familjemedlem försöker få tag i dig för att tala om en nyhet.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen kretsar mycket kring arbete eller förberedelser av något slag. Du verkar vara den som håller i alla trådar och du gillar den kontroll som det ger dig. En kollega har ett förslag på en förändring som du ogillar och det kan uppstå en viss osämja mellan er. Under onsdagen och torsdagen jagar du något som du missat att köpa. Det kan visa sig bli svårare än du tror att få tag på just den här saken. Det finns en risk att du måste tänka om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir en jäktig dag då du lätt kommer ihop dig både med kollegor och med dina vänner. Du är egentligen stressad utan orsak, det handlar mer om Uranus position än en verklig press från jobbet. Sluta jaga upp dig över detaljer som inte blir som du tänkt dig. Försök att fokusera dig på den totala bilden istället. Under torsdagen får du höra nyheter som är oroande. De handlar om en vän som antingen är bortrest eller bor utomlands.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör redan i början av veckan. Nyår är en av dina favorithögtider eftersom den är både social och kravlös på samma gång. Du kan välja vilka du vill umgås med och du slipper ta ansvar för ensamma fastrar och mostrar så som du gör på julen. Den här veckan verkar du jaga något riktigt läckert att ta på dig. Det verkar som du vill imponera på en speciell person. Tänk på att lika mycket handlar om din personlighet som ditt utseende.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du imponerande effektiv. Trots all mat i helgen och all brist på motion verkar du vara i toppform. Din energi kommer att hålla i sig ända till fredag då den sakta börjar avta. På måndagen möts du av en kommentar som gör dig irriterad. Den här personen tycks ha väldigt lite insikt i hur du fungerar. Konstigt nog går inte din ilska över utan verkar snarare stegra under veckan. Det kan ha att göra med den influens av jord som finns i ditt tecken.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn inledning på veckan. Oavsett om du arbetar eller är ledig så känner du dig helt stressfri. Du är en bra person när det gäller att hantera krissituationer just nu efter som du agerar så beräknande och analytiskt. Under tisdagen får den en gåva som gör dig glad eftersom den var så oväntad. Under onsdagen och torsdagen försöker du att avsluta ett projekt som du påbörjat under måndagen. Tyvärr är det en viktig detalj som fattas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har det väldigt jobbigt just nu. Mycket handlar om att du inte är nöjd med din situation, men du har svårt att säga vad felet är. Kanske borde du prata med en vän som du kan bolla dina tankar och idéer med. Ibland är det lättare att namnge vad det är som är fel när man får någon annans syn på situationen. Onsdagen blir en genomgående bra dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du ovanligt egocentrisk. Du ser till att allt kretsar kring dig utan att ens tänka på det. Försök att tänka lite mer på din övriga familj. Känn in deras behov och deras vilja. Din intuition är inte den starkaste just nu så därför märker du inte när du sårar människor i din närhet. Under torsdagen försvinner den här påverkan från ditt tecken. Torsdagskvällen verkar gå åt till att välja kläder och förbereda nyårsafton.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är som vanligt full fart i ditt liv. Du har så mycket i huvudet att du lätt missar mindre detaljer. För att vara säker på att du inte glömmer bort något den här veckan är det bra om du skriver en lista med veckans alla måsten och att du sedan håller dig till den och betar av den punkt för punkt. Är du efter att fynda den här veckan är det störst chans att du lyckas på måndagen eller tisdagen. Då har du turen på din sida och kan göra riktiga kap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket att göra både hemma och på arbetet den här veckan. Det gäller att du planerar din tid noga. Du kan lätt sväva iväg när du inte har en plan att hålla dig till. Under tisdagen får du höra ett skvaller om en kollega. Frågan är om du är så passa schysst att du varnar din kollega eller om du kör med säkra kort och förblir oinblandad. På torsdagen gör du en obehaglig upptäckt som gör att du får tänka inför helgen. Det gäller att vara flexibel.

Annons