Fredag 31/12-söndag 2/12

31 dec, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

GOTT NYTT ÅR

Väduren 21/3-19/4

Nyårsafton handlar mer om intim lyx än ett jätteparty. Det verkar som du enbart umgås med din partner eller med ett fåtal utvalda vänner. Du känner dig strålande den här kvällen. Det var länge sedan du var så charmig och så svår att motstå som just nu. Tänk på att inte ge nyårslöften som du inte kan hålla, det kommer att göra dig besviken på dig själv.  Resten av helgen blir ovanligt lugn, du passar på att koppla av så mycket du kan.

Oxen 20/4-20/5

På nyår känner du dig ovanligt pigg. Det har varit en tuff december, men nu är du äntligen på banan igen. Den här kvällen handlar om det extravaganta och glamour något som passar dig perfekt. Du får uppskattande komplimanger från både tjejer och killar under kvällen och det får dig att lysa lite extra. Under lördagen passar du på att vila upp dig ordentligt. På söndagen har du något projekt som du måste ta tag i. Det blir en lång söndag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du en hel del att göra. Antingen är det du som står för festligheterna i år, eller så jobbar du, eller så ställer du upp för en vän och hjälper honom/henne att förbereda kvällen. Nyårsafton blir social, trevlig och lite överraskande. Du träffar nya människor och du känner att det är personer som du kan bli riktigt bra vän med. Lördagen blir väldigt lugn, du har mått bättre. Söndagen börjar du vakna till liv igen, den dagen får dig att känna dig hoppfull.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir ett trevligt slut på året för din del. Det ser ut som om nyår blir ovanligt lugn. Det kan vara att du arbetar eller så väljer du att fira lite mer stillsamt hemma. Resten av helgen blir ett uppvaknande för din del. Både lördagen och söndagen känns fräscha och krispiga. Du bestämmer dig för att stryka ett streck över det som har varit och gå vidare med ditt liv. Från och med nu tänker du var den som har kommandot. Du får en oväntad nyhet på söndagskvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en glittrande, sprakande och underbar nyårsafton. Du skiner som själva solen och ingen kan undgå att låta sig dras med av din strålglans. Det enda du bör se upp med den här magiska kvällen är att av misstag låta en viss person tro att du är mer intresserad än du är. Brustna hjärtan är aldrig ett lyckat party inslag, lördagen blir trevlig och familjär. Även om du känner dig lite seg så försöker delta i ett par aktiviteter. Under söndagen passar du på att vila dig ordenligt

Jungfru 23/8-22/9

Nyårsnatten blir den natt då du inser något mycket viktigt om dig själv. Ett samtal leder till den insikten som kan komma att förändra många saker de närmaste månaderna. Ibland behövs en opartisk åsikt för att kunna se saker klarare. Du lär känna en ny person under ditt nyårsfirande och det blir början på en varm vänskap. Resten av helgen är rätt så aktiv. Som vanligt har du en hel del aktiviteter inplanerade. Se bara till så att du orkar med dem.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Nyårsafton blir både jätterolig och lite sorglig. Du verkar vara på en större fest eller ute bland människor. Största delen av kvällen blir glad och festlig. Under kvällen så säger du farväl till en person som av en eller annan anledning är på väg ut ur ditt liv. Det blir en frossa i gemensamma minnen och tårar, samtidigt vet du att det den här separationen är oundviklig. Lördagen och söndagen ägnar du åt att återhämta dig både fysiskt och psykiskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gillar egentligen inte nyårsafton särskilt mycket. Det är alltid så höga förväntningar på den kvällen och det är sällan som nyårsnatten lever upp till de förväntningarna. Om ingen lyckas övertala dig att gå på en fest eller middag finns det en god chans att du stannar hemma och tittar på grevinnan och betjänten istället. Det kanske låter tråkig för en utomstående, men för dig blir det den perfekta början på det nya året. Inga krav, inga måsten och framförallt inga obekväma kläder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gillar att umgås och träffa nya människor. Nyårsafton är en av de viktigaste kvällarna av alla för dig och det är sällan som du inte är bortbjuden eller själv har fest. Idag är det din tur att glänsa. Du använder främst din charm och din humor för att stå i centrum. Det blir en härlig kväll särskilt för Skyttar födda tidigt i tecknet. Lördagen och söndagen blir ett långsamt uppvaknande till det nya året. Du känner en försiktig tillförsikt inför 2011.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyår handlar om romantik och om närhet, i alla fall för de Stenbockar som har ett förhållande. För dig är den perfekta nyårsafton full av god mat, vacker musik och glittrande kläder. Du gillar det sofistikerade och det finns bara en gång om året då du verkligen lever ut den sidan av dig själv och det är på nyår. Lördagen blir lugn, varm och trygg. Du njuter av att vara tillsammans med dem du älskar. Söndagen ser lite mer stressig ut.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du missnöjd över att ditt nyår inte blir som du planerat. Slappna av, njut och strunta i alla måsten så kan det kanske blir den bästa nyårsafton någonsin. Det var länge sedan som du tillät dig att ta det lugnt, äta god mat och umgås med vänner utan krav. Oftast har du storslagna planer för den här kvällen, men i år kommer det att bli lite annorlunda. Resten av helgen blir väldigt lugn. Du vilar upp dig efter en intensiv december.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en härlig och lagom glamorös nyårsafton. Det verkar som du ska på en fest eller en middag av något slag. Du piffar till dig lite extra och det märks på alla fina komplimanger som du får. Det blir en härlig kväll med lyxig mat, många skratt och ett härligt umgänge. Lördagen har du ett åtagande som du inte kan avstå ifrån hur trött och seg du än är. Du får vänta till söndagen med att vill upp dig. Glöm inte att höra av dig till en vän som väntar på att du ska ringa.

Annons