Måndag 3/1-torsdag 6/1

03 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan börjar lugnt. Antingen är du ledig eller så är det rätt så dött på ditt arbete. Du tycker att det är skönt att kunna göra saker i din egen takt. Just nu är du full av inspiration. Helgerna har gett dig massor av tid att fundera. På torsdagen umgås du med ina familj eller med dina släktingar. Det blir en trevlig dag med en hel del uteaktiviteter om vädret tillåter. Du passar på att suga energi från dagsljuset så fort du får en möjlighet till det.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn start på veckan. Det ger dig möjlighet att rensa upp lite både hemma och på jobbet. Under onsdagen kan planerna för helgen förändras. På grund av sjukdom finns det en stor risk att du får hoppa in och hjälpa till lite extra. Torsdagen blir en bra dag. Du passar på att träffa vänner som du inte får chansen att träffa så ofta. Har du chansen så passar du på att handla lite på rean de här dagarna. Du älskar att fynda.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan tar du på dig ett uppdrag som kan visa sig bli mycket mer komplicerat mot vad du räknat med. Det kan vara en smart idé att be om hjälp annars riskerar du att jobba över de närmaste dagarna. Om början av veckan blir stressig så blir både onsdagskvällen och torsdagen väldigt lugna. Du passar på att njuta av att kunna ta dagen som den kommer. Det finns en risk för konflikt under torsdagskvällen. Det handlar om pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu försöker du att göra av med så lite pengar som möjligt. December har gått hårt åt ekonomin så nu behöver du snåla för att få ihop till alla räkningar. På jobbet är det lugnt, om man bortser från en mindre konflikt som uppstår mellan två av dina kollegor. På torsdagen verkar du äta gott och umgås med dina vänner eller med din familj. Det blir ett litet avbrott i vardagen. En hemlighet som du har anförtrott en vän är på väg att läcka ut. Var på din vakt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under första veckan på det nya året så passar du på att fundera lite över framtiden. Det verkar som du funderar på att söka ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter. Det kan bli en utmaning eftersom du inte riktigt vet vad det är du är ute efter. Kanske är det bättre att börja från andra hållet istället.  Fundera över vad det är du vill göra och hur du ska kunna uppnå det målet. Under torsdagen passar du på att träffa en vän som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då du har riktigt roligt. Det verkar som få saker kan få dig att bli ledsen eller arg. Arbetar du i början av veckan så ser du till att sprida energi och entusiasm vart du än går. En vän behöver ett gott råd i en knepig fråga. Tack vare en kombination av intuition och logik är du den perfekta personen att hjälpa till. Under torsdagen passar du på att äta lite mer god mat och dra ut på det sista av julhelgen så mycket du bara kan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan passar du att ordna småärenden som att byta klappar som blivit fel, fika med kompisar och shoppa lite på rean. För dig är hela den här veckan rätt så lugn. Du passar på att vila upp dig ordentligt efter allt jäktande under julen. Torsdagen blir lite festligare, Det blir kanske inget stort släktkalas, utan snarare god mat och familjemys. En vän kommer med en nyhet som gör dig rätt så upprörd under onsdagen. Du behöver tid för att samla dina tankar.

Skorpionen 23/10-21-11

Första veckan på året bjuder på en hel del överraskningar. Du trycker att du har bra kontroll både över ditt privatliv och på ditt arbete. Den stora överraskningen kommer på tisdagen eller onsdagen. Då får du en nyhet som omkullkastar en hel del av dina planer för det här året.  Som tur är har du vänner so du kan ventilera dina tankar och känslor med. Tack vare allt stöd som du får så kommer du snart att inse att det här kan vara det bästa som hänt dig på länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på dåligt humör i början av veckan. En av dina planer har gått åt skogen och just nu hanterar du inte motgångar särskilt bra. En person från ditt förslutna dyker plötsligt upp igen. Det kan vara ett samtal eller en vänförfrågan på facebook. Du blir både orolig och glad på samma gång. Den här personen har sårat dig tidigare och du är rädd att han/hon kommer att lyckas med det igen. Ha tilltro till dig själv. Du har mognat mycket sen senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i din favoritperiod på året. För dig blir det väldigt mycket umgänge med släkt och vänner under julen. Du älskar att ha massor av tid för dina nära och kära. Det enda sorglig är att det här är den sista veckan med julhelg. Under torsdagen passar du på att njuta av de sista resterna med julmat och knapra i dig den sista lussekatten. Du intalar dig att du är mätt på allt julfirande, men i hemlighet vill du att det ska vara jul året runt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på banan igen. En förändring på jobbet ger dig mer fria tyglar och det passar dig väldigt bra. Äntligen kan du utveckla och utforska ditt arbete på ett sätt som passar dig. En kollega är lite avundsjuk på din frihet och det kan hända att han eller hon försöker att sätt käppar i hjulet för dig. Visst är det tråkigt med missunnsamma människor, men det är också ett gott betyg på att du har en kompetens som andra människor avundas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att komma igång efter helgen. Trots att du har mycket att göra så har du svårt att göra tempot. Vad du behöver är en energikick. En långpromenad i friska luften på rasten eller massor av vitaminspäckad juice. Är du ledig på torsdagen så passar du på att ordna lite med hemmet. Alla tomtar och granar börjar stå dig upp i halsen. Du längtar efter krispigt vitt och massor av tulpaner. En vän vill att du följer med ut på onsdagen. Det kan bli överraskande trevligt

Annons