Titta in ofta

06 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag vet att många är av er som skriver till mig undrar om jag kommer att svara. Jag är väldigt systematisk och betar av en fråga i taget, men när det är väldigt många som skriver så kan det ta lite tid. Ni får helt enkelt ha tålamod och gå in och kolla svaren varje dag 🙂

En fundersam Jungfru undrar över hur hon ska göra med skolan, plugga vidare eller inte. jag förstå ditt dilemma. Mycket handlar om att tänka långsiktigt i år. Behöver du de där tre extra åren för att bli det du vill då måste du bita ihop. Känner du dig verkligen helt utan motivation så rekommenderar jag ett sabbatsår där du jobbar med något lagom monotont istället, det brukar alltid hjälpa till att öka studiemotivationen.

Lejla undrar över om hon är Fisk eller Vädur då hon fyller år den 20:de Mars.  När jag ställer horoskopen så ligger Fiskarna från 19/2-20/3. Med tanke på att du känner dig som 100% fisk så skulle jag tro att det kan finnas fler vattentecken i ditt horoskop som dämpar elden från Väduren. När du läser ditt horoskop ska du först och främst titta på Fiskarnas tecken, men det är i fel att snegla lite på Väduren också eftersom du faktiskt ligger mitt i mellan.

🙂

Felicia

Annons