Fredag 7/1-söndag 9/1

07 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir den första riktigt lugna perioden på länge. Du har tre dagar där du kan njuta av en stressfri miljö. Har du en partner får ni tid för varandra för första gången på riktigt länge. Det blir både romantiskt, passionerat och intimt. Tänk på att inte boka in aktiviteter som kan förstöra lugnet. Du behöver verkligen den här pausen för att pusta ut och hämta andan. Under söndagen får ett bra tips på ett fynd som du kan göra.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen arbetar du på i lugn takt. Du hinner med mycket mer än du tänkt dig och det finns en god chans att du kommer hem lite tidigare. En vän vill träffa dig och nu har du äntligen tid för honom/henne. Både lördagen och söndagen blir lagom aktiva. Du tillbringar en hel del tid utomhus och den friska luften gör susen. Du känner dig både pigg och entusiastisk. Det finns en risk att du gör av med mer pengar än du tänkt dig den här helgen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir så där. Ett besked av något slag får dig på dåligt humör och det drar ned stämningen hela dagen. Som tur var så är du inte långsint. På lördagen är du ditt vanliga glada jag igen och du kan njuta av att umgås med dina vänner. Mars är på väg in i ditt tecken och det kommer att ge dig massor av extra energi. Se till att utnyttja den på rätt sätt. Just nu har du goda chanser att imponera på en person som du tycker mycket om.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en person ska sluta eller byta tjänst på ditt arbete. Du har svårt för den typen av förändringar eftersom det stör det sociala mönstret. En vän till familjen tar kontakt med dig under fredagen eller lördagen för att hjälpa dig med ett problem som du har. Du inser att lösningen på ditt problem är mycket enklare än du kunde ana. Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Du behöver samla energi inför nästa vecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en rolig dag oavsett om du arbetar eller är ledig. Mycket handlar om social samvaro. Du njuter av att umgås med vänner och bekanta. Det verkar som du avgett ett nyårslöfte om att börja träna eller dra ned på maten. Just nu är du full av entusiasm och vill komma igång med ditt nya, mer hälsosamma liv. Tänk på att inte gå ut för hårt i början, då kommer du aldrig att orka hela vägen. Lagom är bäst i det här fallet.

Jungfru 23/8-22/9

Mycket handlar om beslut just nu. Du står inför flera val och det kan hända att du kommer att ångra dig både en och två gånger innan den här helgen är slut. Just nu är du mer impulsiv än vanligt och det gör att du inte funderar igenom dina val lika noga som du brukar. Under söndagen får du goda nyheter från en vän som verkar ha varit ute och rest. Det finns en positiv ton i ditt horoskop. Du känner att en negativ trend äntligen är på väg att brytas.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du mer velig än vanligt och det märks inte minst under fredagen då du är oförmögen att ens fatta små beslut som vad du ska ha på dig, vad du ska äta till lunch eller vilken kanal du ska titta på. Under lördagen sjunker den här influensen gradvis undan, men finns ändå kvar i bakgrunden. Lördagen handlar mest om fest och vänskap. Det blir en rolig och minnesvärd dag. Söndagen tillbringar du hemma. Du vilar upp dig efter en lång vecka.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du ovanligt aggressiv och det beror på Plutos position. De närmaste dagarna är det bra om du är försiktig med vad du säger. Du har lätt för att såra människor utan att egentligen mena det. Under lördagen kan det dyka upp en chans till förändring i ditt liv. Vilket beslut du fattar beror till stor del på hur ditt privatliv ser ut. Har du familj med barn är du mer försiktig än om du är singel. Som ensamstående har du inte mycket att förlora på att chansa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir lugn och du passar på att få en del gjort hemma som du inte hunnit med tidigare i veckan. På kvällen är du trött och orkar inte följa med en kompis som vill ut och festa. På lördagen är du betydligt piggare och mer partysugen. Det ser ut som du ska gå på fest eller en middag. Just nu är din karisma stark och du har lätt för att attrahera människor av båda könen. Njut av uppmärksamheten, det är du värd.

Stenbocken 22/12-19/1

Familjen är det som betyder mest i ditt liv just nu. Om du är tvungen att välja mellan arbete och familj så är ditt val lätt. Din arbetsgivare kan tycka att du visar lite för lite entusiasm för dina uppgifter. På fredagen har du chans att bevisa för din chef att du faktiskt kan satsa både på jobb och på familjen samtidigt. Lördagen och söndagen blir ovanligt lugna och harmoniska. Det ligger en positiv trend i ditt horoskop som gör de närmaste veckorna lovande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hitta din plats på jobbet just nu. Fredagen handlar om att pinka in ditt revir. Du måste markera inför vissa kollegor att du inte tänker låta dig tryckas ned på något sätt. Helgen blir trevlig. Du njuter av att vara tillsammans med familjen. Det ser ut som det är någon födelsedagsfest eller släktträff på lördagen. Söndagen blir lugnare och det ger dig en chans att fundera lite över vilken strategi du ska välja på arbetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt frispråkig tack vare Merkurius inverkan på ditt tecken. Du säger vad du tycker utan att tänka och det kan göra att det uppstår en del lite pinsamma situationer. Så länge du står för din åsikt så kan du hantera att det blir obekvämt, det jobbiga är när du säger något som du egentligen inte menar till hundra procent. Lördagen bjuder på romantik för de Fiskar som har ett förhållande. På söndagen har du goda chanser att fynda på rean.

Annons