Doften av nybakat

07 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Kaffe och nybakat bröd är ett bra sätt att vakna upp på. När man känner doften av nybakat kan man inte bli på annat än gott humör. Hade jag ork skulle jag bli en riktig bullmamma som bakade, saftande och syltande varje dag. Som det är nu är jag en periodare, jag både bakar, syltar och saftar, men väldigt sällan. Egentligen är det nog bra, eftersom min dotter inte är så förtjust i varken kakor eller bullar så skulle det nog bara sluta med jag åt upp allt själv 😉

Väduren undrar hur hennes kärleksår ser ut. Hela ditt horoskop andas omväxling och spänning. Det verkar som du dras till personer som i vanliga fall inte är din typ. Både i din ascendent och i ditt soltecken finns ständig förändring. Det kan komma en kortvarig men intensiv passion i mitten av februari.

Emelie, tyvärr är det lite som för Väduren. Det ligger både passion och förälskelse i ditt horoskop, men den ser inte ut att bli långvarig. Njut av den tid nu har tillsammans och fundera inte för mycket över framtiden. Bästa månaderna att träffa någon är i Januari, oktober och November.

🙂

Felicia

Annons