Tillåtet att drömma?

08 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Vanligtvis är lördagsmornar en av mina favoritdagar i veckan. Helgen har precis börjat och jag får sova lite längre än vanligt. Det finns två härligt, lovande dagar framför mig då jag kan göra precis vad jag vill. Lyckan brukar hålla i sig lagom länge tills jag tittar i min fullbokade kalender, då inser jag att den frihet jag trånade efter var mer en dröm än verklighet. Oftast har jag lika mycket att göra på helgerna som på vardagen, den enda skillnaden är att då får jag inte betalt för det.

😉

Pia, Fiskar tenderar att tråna och drömma, men det är oftast bäst om drömmen får förbli en dröm. En flirt och emotionell spänning är aldrig fel. Det kommer att gå överefter ett tag jag lovar, så njut av känslan men låt verkligheten förbli som den är.

Åsa, vardagen mellan Jungfrun och Fisken är bra. Den praktiska sidan hos Jungfrun är ett bra stöd för den mer förvirrande och kreativa Fisken. Ert förhållande har flera bra motpoler som balanserar upp vardagen så att den blir harmonisk och fungerar smidigt.

🙂

Felicia

Annons