Frestande snö

09 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är dags för lite uteaktiviteter som pulkaåkning och korvgrillning. Egentligen brukar jag mest kura hemma under vintern och hitta på alla möjliga lama ursäkter för att inte går ut trots strålande solsken och nästan plusgrader. Idag har jag dock övertygats av den övriga familjen och några vänner att det inte är så tokigt med vinter trots allt. Vi får väl se om jag kommer mhem med strålande ögon och rosiga kinder, eller, som jag misstänker, men förfrusna tår och mörbultat rumpa.

Nyfiken våg, när det gäller kärlek är det oktober och november som ser bäst ut för att möta någon. Annars är det främst eknomin som sticker ut som positiv under 2011.

Ellen, Våg och Skytt är en bra kombination så varför inte se vart det leder. Det finns en chans till en kortare romans i januari.

Mira, Vattumän är inte så lätta att snärja. Det bästa sättet att fånga deras intresse är om du sticker ut på något sätt. Vattumän är nyfikna och ser han något han gillar så kommer han söka kontakt med dig. Annars kan en metod att vinna en Vattumans hjärta vara genom vänskap. Vattumannen omger sig gärna med många vänner så på det planet är det lätt att få kontakt med honom.

🙂

Felicia

Annons