Måndag 10/1- torsdag 13/1

10 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt omotiverad på ditt arbete. Du trivs inte riktigt med dina arbetskamrater och hur du än försöker bevisa att du är bra så blir det fel. Ha tålamod, det kommer att vända men det kommer att ta tid. Det sker förändringar på ditt arbete och då kommer din chans att få utvecklas. Privat är det en bra tid både för singlar och för Vädurar som har ett etablerat förhållande. Venus ger romantik till ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig nervös just nu. Det ligger en vind av förändringar över ditt tecken, lite likande det som påverkar Väduren. Tyvärr är du inte lika bra på at hantera den här typen av ändringar som ditt granntecken. Skapa kontroll över de små sakerna i vardagen så blir du lugnare. Om du känner att du har struktur i ditt liv kan du stå ut med att det sker saker omkring dig som du inte kan påverka. En vän behöver ditt råd angående en present.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Både måndagen och tisdagen blir lugna. Du hinner med att ordna saker som vanligtvis får vänta till senare i veckan. Privat kan det blossa upp en konflikt under onsdagskvällen eller torsdagen. Du har ett behov av att få ventilera dina åsikter, men din vän tar inte din kritik särskilt bra. Just nu är kommunikationen rätt så dålig mellan er. Ni behöver mer tid för varandra och framförallt mer tid för att prata ut om er relation.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan sker det en förändring i relationen mellan dig och en kollega. Plötsligt är det inte lika spänt mellan er, ni kan prata till och skratta ihop. För dig blir det här något av en befrielse. Både tisdagen och onsdagen bjuder på överraskningar av det privata slaget. Det kan vara nyheter från vänner eller släktingar. Under torsdagen passar du på att gå igenom din ekonomi. Det är något som du vill köpa, men som läget är får det vänta till slutet av månaden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen passar du på att fixa lite hemma. Du har en hel del sysslor som har halkat efter i helgen och det ger dig dåligt samvete. På jobbet råder det en konstig stämning. Dina kollegor är allmänt irriterade och trötta. Själv får du en välkommen energikick under tisdagen eller onsdagen. Det gör att du orkar med både arbete och privatliv. Har du en partner så manar stjärnorna dig till att vara försiktig. Just nu kan det lätt uppstå bråk mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv början på veckan. Trots att det råder en viss trötthet på jobbet så har ni mycket att göra. Det blir upp till dig att organisera och styra de första dagarna i veckan. Du gillar att leda, men just nu handlar det mer om piska än morot när det gäller dina kollegor. Använd din charm och din fantasi för att entusiasmera dina medarbetare. Privat så är det mesta enklare. Du umgås mycket med dina vänner just nu, särskilt under onsdagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Redan på tisdagen inser du att det här kommer att blir en utmanande vecka. Du får en uppgift som egentligen är för svår för dig, men det skulle du aldrig medge. Be en kollega om hjälp. Tillsammans kan ni klara av det här uppdraget. Under onsdagen eller torsdagen väntar positiva nyheter. Det berör dig bara indirekt men du blir ändå både glad och rörd. En nära vän är på väg att begå ett stort misstag, försök att ge henne en knuff i rätt riktning.

Skorpionen 23/10-21-11

Under början på veckan ska du utnyttja din envishet och den energi du får från Mars för att få en bra start. Du har massor av idéer, det gäller att du omsätter dem från tanke till handling. Ofta blir det inte mer än högtflygande planer eftersom det inte finns tid att genomför dem. På onsdagskvällen ska du passa på att gå ut eller träffa vänner. Du har en bra påverkan från Venus och det gör att kvällen troligtvis blir riktigt lyckad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att komma igång. Det finns en risk att du försover dig. Ditt horoskop indikerar en sen start på veckan. Under tisdagen väntar kritik från din chef, den är konstruktiv så ta till dig vad han/hon säger. På onsdagen möter du en vän som du inte sett på länge, det blir en trevligt återseende med många skratt. Din vän har förändrats en hel del, och det mesta är positivt. Du känner att ni är mer på samma plan nu än ni var förr.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du smita undan en tråkig uppgift. Den faller på en kollega som är känd för sitt humör. Räkna med att få en rejäl utskällning, eller minst ett par arga blickar. I mitten av veckan får du och din vän chansen att pröva på något tillsammans. Det blir en omtumlande och trevlig upplevelse som för er närmare varandra. Du lär dig något nytt om din vän.  En lugn torsdag blir en skön avslutning på perioden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu funderar du mycket. Du vet inte vad du vill med ditt liv och det gör att du drar dig inom dig själv. En kollega försöker att nå fram till dig, men misslyckas. Du är inte beredd att öppna dig för någon som du inte känner väldigt väl. Har du en partner så är både tisdagen och torsdagen bra dagar för att göra saker tillsammans. Månen ger ditt horoskop en bra energi de dagarna. Var försiktig med utgifter den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då du mest flyter med och undviker att vara tvungen att fatta beslut. För dig är det skönt att kunna följa med strömmen. Du trivs i grupp snarare än med att jobba ensam. För dig är den sociala kontakten på arbetet nästan lika viktig som själva jobbet. En kollega anförtror dig något och hon räknar med att du ska hålla det för dig själv. Visa att du kan hålla tyst även om det är svårt. Privat är ditt liv ganska monotont just nu.

Annons