Snölyx

10 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som jag misstänkte har min ändra de flesta nyanser av blått idag, men vad gör man inte för familjefriden. Vi (det vill säga de två övriga medlemmarna i vår familj) funderar på att ta en vintervecka i fjällen. Passar den här snörädda mamman perfekt, förutsatt att det finns ett stort hotell med ett trevligt kafé, gärna SPA och gym. Min man tycker jag har höga krav på vinteranläggningingar men jag tycker att det är rimligt att det finns saker att göra även för oss, icke skidåkande, medtvingade familjemedlemmar.

Eva, rent teckenmässigt passar ni bra, men du får nog räkna med en hel del arbete för att övervinna ålderskillnaden. En trottioåring och en femtioåring befinner sig ofta på rätt så skilda platser i livet. Är ni båda villiga att kämpa så är det alltid värt ett försök.

Marianna, lycka till med din Vattuman. I mina öron låter det lite riskabelt att köpa hus med någon som är tveksam, ni bör ha tydliga papper på vem som äger vad viden eventuell bodelning längre fram. Även din Vattuman borde inse vikten av att vara praktisk i det här fallet 🙂

Den grubblande Tvillingen, kan du inte sluta tänka på din Vattuman för du väl göra något åt saken. Det värsta som kan hända är att han inte är intresserad och då får du slicka dina sår och gå vidare. Astrologiskt har ni förutsättningarna att lyckas, men det kan ta ett tag.

🙂

Felicia

Annons