Modeproblem

11 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag tänkte jag fynda lite på rea, sent jag vet, men är man småbarnsmamma så finns det inte så mycket tid över för att strosa på stan och titta på kläder. Eftersom jag avskyr folklore, blommor och romantik (det kan man inte tro om en Oxe) så vet jag att jag kommer få svårt att hitta kläder i år. Volanger, blommor och spetsar får mig att känna mig tantig. Jag vill ha tuffa, figursmickrande kläder som håller för en hårdvardag och som är bekväma. Jag misstänker att det inte är den typen av vardag som disigners har i tanken när de skapar sina kreationer.

Emelie, bäst chanser för ett förhållande har du i juli.

Elvira, 2011 kommer att bjuda på utmaningar för din del, främst har det med din personliga utveckling och med arbete att göra. Jag tror att du har goda möjligheter att få erbjudande om jobb under senare delen av våren, men det är viktigt att du inte för kräsen. Se den här chansen som ett första steg in i ett nytt liv.

Tvilling, jag tror att problemen med din relation till Vågar finns någonstans i ditt horoskop. Jag gillar inte Oxmän fast de borde vara den bästa partnern för mig enligt mitt solhoroskop så det kan vara samma sak för dig. Hela 2011 andas förändring för Tvillingen så ge inte upp hoppet. Bästa tiden för att knyta nya kontakter är i augusti och september.

😉

Felicia

Annons