Fredag 14/1- Söndag 16/1

14 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir väldigt arbetsbetonad. Du försöker vara proffsig, men dina tankar tenderar att vandra. Försök att behålla fokus i nuet. Under kvällen är du för trött för att vara social så det blir tidigt i säng. På lördagen tar du igen det umgänge som du missade under fredagen. Du umgås med dina vänner, träffar nya bekanta och passar på att uppdatera dig på det senaste skvallret. Har du en partner är söndagen er dag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv, det är mycket att göra på jobbet och kvällen blir både arbete och nöje. Det verkar som du ska ut på en fest eller middag. Det blir en chans att knyta viktiga kontakter, och visa vilken driven person du kan vara när du sätter den sidan till. Lördagen blir lugn. Du ägnar dig åt en del utomhusaktiviteter och du tycker det är skönt med den friska luften. Under söndagen börjar du planera inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har svårt att uttrycka din åsikt idag, det blir mest att står vid sidan och tittar på när andra säger vad det tycker och tänker. På sätt och vis är det bra att hålla sig i bakgrunden, eftersom du lär du dig mer om hur dina kollegor fungerar. Kvällen blir spännande och annorlunda. Tyvärr är du lite för trött för att kunna njuta av den till hundra procent. Under lördagen eller söndagen får du plötsligt kontakt med en person som varit frånvarande en längre tid.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att se vad det är som din kollega hakar upp sig. För dig verkar det vara mest småsaker som går fel, men din arbetskamrat uppträder som det är en katastrof. Hans/hennes problem är egentligen personliga och borde inte gå ut över arbetet. Försök att ha lite tålamod med honom/henne. Lördagen ser riktigt trevlig ut. Du umgås med någon som du ser alldeles för lite av. Både lördagen och söndagen kan bjuda på en del shopping, du har stora chanser att göra bra fynd den här helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är verkligen på strålande humör idag. Det en mycket speciell kväll då du får möta personer som du inte möter i vanliga fall. Ett vänligt råd från en kollega gör dig irriterad eftersom du anser att han/hon lägger sin näsa i blöt. Ta det inte personligt utan se det som feedback istället. Lördagen blir lugn, på gränsen till seg. Du porkar inte tar tag i något av alla de projekt som du har på gång., Unna dig att få vara lat för en gångs skull.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du passa på att njuta lite extra av den strålglans som Venus ger dig. Har du möjlighet att gå ut eller gå på fest så ska du ta den. Det här är ett perfekt tillfälle att glänsa. En vän som du inte sett på länge kommer med en fråga som väcker din misstänksamhet. Du undrar vad din vän har för baktankar. Oroa dig inte, din vän råkade bara kliva på en öm tå. Resten av helgen passar du på att ta det lugnt och samla krafter inför nästa vecka.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra helg som börjar så fort jobbet slutar. Fredagen blir mysig och intim. Du umgås med vänner eller din partner. Lördagen handlar om uteaktiviteter och motion. Du passar på att göra saker som du inte hinner med i veckorna. På kvällen umgås nu med nära vänner eller din familj. En liten varning för lördagskvällen, det kan lätt uppstå en diskussion som kan urarta till ett gräl. På söndagen njuter du av att ta dagen som den kommer. Det blir en riktig lisa för själen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period då du känner dig otillräcklig och osäker på din förmåga. På fredagen får du bekräftelse på att du är toppen som du är och det är något som lyser upp hela helgen. Under lördagen tar du tag i en del saker som du missat i hemmet. Du riktigt bonar in dig. För dig är det viktigt att trivas hemma. Söndagen blir lite mer aktiv. Du verkar ägna dig åt någon sport eller aktivitet. På kvällen somnar du både gott och tidigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserik helg som startar redan under fredagen. Du har något speciellt planerat på fredagen eller lördagen, men dina planer går inte riktigt som du tänkt dig. Om du bara följer med strömmen och ser vad som händer så kan den här vändningen till och med göra dina planer bättre. Under söndagen kan du göra riktiga klipp. Det gäller att du vet vad du är ute efter och att du är målmedveten i ditt sökande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt lugn helg då du passar på att vara med de människor som du tycker bästa om av alla. För dig är familjen det viktigaste. Just nu så visar stjärnorna på att du faktiskt har en unik möjlighet att binda din älskade familj ännu närmare. Det handlar om att du ser ett behov som ingen annan uppfattar. Lördagen bjuder på flera guldkorn. Under söndagen får du passa på att ta tag lite i ekonomin och de pratiska delarna av livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Just nu har du ett stort behov av ensamhet. Det är när du är för dig själv som du trivs som allra bäst. Det kan vara en långpromenad tidigt på morgonen eller en fritidsaktivitet där du får koppla av allt vad arbete och privatliv heter. Hela helgen är rätt så fullbokad med familjeaktiviteter så det är viktigt att du tar chansen att få vara för dig själv en stund. Under söndagen börjar du spåna lite på en resa. Det kan röra sig om allt från ett par dagar till flera veckor beroende på ekonomin.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda och rolig helg. Fredagen ser social ut. Det verkar som du är uppbokad från morgon till kväll. Det gäller att du kommer i säng i tid på torsdagen. Du har chansen att verkligen stråla om du är pigg och utvilad. På lördagen är du trött, men på riktigt gott humör. Du känner dig oövervinnelig. En bra dag att ta tag i det där projektet som du undvikit så länge för att det verkade så jobbigt. I helgen klarar du allt.

Annons