En riktig hästtjej

14 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag älskar djur av alla slag och därför är jag väldigt glad att min dotter rider. Att stoppa sin kalla nos mot en varm hästhals och andas in den speciella lukten av hö och stall är något av det bästa man kan göra. Tyvärr rider jag inte själv längre. Med åren har jag utvecklat både höjdskräck och fartskräck, något som rimmar illa med dessa magnifika, men väldiga djur. Som det är nu njuter jag av att titta på när min dotter flyger fram på lektionerna och drömma i hemlighet om en egen häst (i hundstorlek.)

Tove, det här är ett bra år för dig som söker kärleken. Det finns goda chanser att du hittar det du söker, särskilt i april och maj. Det kan gå väldigt fort när du väl träffar den rätta, så var inte rädd för att säga ja. Glöm din försiktiga sida och låt dig svepas med av dina känslor.

Nancy, jag förstår ditt dilemma, men jag kan omöjligt se så specifika saker. Vad jag kan se är att du har ett bra år framför dig och att det är början på en period som varar under flera år. Vidare har du som störst chans till kärlek under slutet av sommaren så det kanske är då som dina man får möjlighet att komma hit. Jag önskar dig lycka till.

🙂

Felicia

Annons