Tårtkalas

16 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag ska det ätas tårta, drickas kaffe för vi ska ha ett hederligt födelsekalas för min dotter. Min farmor bakade alltid sju sorters småkakor, två mjuka kakor, bulle och tårta när det var kalas. Jag är inte lika ambitiös, utan jag nöjer mig med småkakor från kondiset och hemmagjord pinocciotårta. Det är lite synd för det bästa med farmor kalas var att åt man inte upp sin del av ransonen (vilket jag aldrig orkade) så fick man en liten doggybag med sig hem. Det här var trettio år sedan, snacka om att hon var före sin tid.

Hannah, Vågar kan upplevas väldigt intresserade för deras sätt är flörtigt. Nackdelen med Vågar att de inte trivs ensamma, antingen omger dig med många vänner eller hoppar från förhållande till förhållande. Det är sällan man vet om han är inne i förhållandet för att verkligen är kär i dig eller för att han är kär i kärleken.

Sara, både Lejon och Tvilling är rätt persontyp för dig. Ditt horoskop pratar om förändringar i ditt kärleksliv under året, det kan röra sig om att du hittar tillbaka till din gamla kärlek lika väl som att du hittar en ny. Hittar ni tillbaka tillvarandra så kommer förhållandet att ändras, bli mer innerligt och era känslor blir djupare.

🙂

Felicia

Annons