Måndag 17/1-Torsdag 20/1

17 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu undviker du en viss person på arbetet. Han och du tycks inte kunna komma överrens. Det gäller att du kommer över agget mot din kollega. Inom snar framtid ska ni arbeta tillsammans och det kommer inte att fungera så som läget är nu. På onsdagen väntar en angenäm överraskning hemma. Den är inte helt oväntad, men du blir ändå glad, Under torsdagen går det mesta på rutin, och det är du glad över eftersom du är så trött.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn inledning på veckan. Du pysslar mer än du arbetar hårt. Du gillar när det finns utrymme att testa lite nya saker, det gör dig kreativ. På tisdagen får du ett besked av något slag. Egentligen är det inte oväntat, men det gör dig ändå lite besviken. Tack vare en kollegas stöd och uppmuntran så blir tisdagen ändå ovanligt bra. På onsdagen och torsdagen passar du på att städa en hel del både hemma och på arbetet. Du vill ha rent hus.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början på veckan blir rätt så stressig. Du ligger efter med ett projekt och nu gäller det att lägga i ytterligare en växel om du ska hinna med. Som tur är har du bra vänner på jobbet som ställer upp och hjälper dig. Mars ger dig lite extra energi och det behöver du verkligen. Under onsdagskvällen lugnar det ned sig och du kan äntligen andas ut. Det verkar som torsdagen blir trevlig och lugn. En bra dag om du vill träffa kompisar efter jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du mycket att tänka på och det gör att du ofta glömmer bort saker som du lovat. Det är inget allvarligt, men din glömskhet kan orsaka en del besvikelse, särskilt om det gäller ett barn. Försök att skriva ned saker som är viktiga. Under tisdagen eller onsdagen får du chansen att visa ytterligare en talang på jobbet. Du imponerar på en kollega som gärna vill ta efter din teknik. Under hela veckan ska du vara noga med både mat och sömn, annars riskerar du att bli sjuk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Inledningen på veckan blir inte särskilt lyckad. Du ärt trött och grinig efter helgen så dina kollegor får stå ut med en av dina mindre charmiga sidor. På onsdagen får du energi från Solen och det hjälper upp både din ork och ditt humör. Plötsligt är du ditt vanliga, leende själv igen. Under onsdagen dyker det upp en valmöjlighet. Du blir lite ställd eftersom du aldrig trodde att du skulle få den här chansen. Nu gäller det att fundera igenom vad det är du vill göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lagom stressig vecka. Redan på måndagen får du mycket att göra, men det bekommer dig inte eftersom du gillar högt tempo så länge du känner att du har kontroll. Under mitten av veckan passar du på att träffa vänner. Du får reda på en nyhet som du missat och det gör dig minst sagt förvånad. Det verkar som en bekant eller vän har fattat ett väldigt avgörande beslut utan att du anat någonting. Under torsdagen blir tempo på jobbet något lugnare.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för säker på dig själv på jobbet den här veckan. Om du inte ser upp så kan du göra misstag som det kommer att ta lång tid att rätta till. Det bästa är om du försöker vara systematisk. Dubbelkolla det som är viktigt en extra gång. Be gärna en kollega hjälpa dig, två par ögonen är alltid bättre än ett par. Onsdagen kan bli riktigt rolig. Du får en spännande uppgift på jobbet som kommer att sysselsätt dig de närmaste dagarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir ganska lugn. Du hinner med det du ska utan problem och det gör att du även hinner med ett par saker efter jobbet. Under tisdagen och onsdagen så ökar tempot på arbetet successivt. Det gäller att du är utvilad och skärpt de här dagarna eftersom du måste fatta många beslut på kor t tid. Tordagskvällen kan bli romantisk, särskilt om du är nyförälskad.

Skytten 22/11-21/12

Du bör inte lova något alls under måndagen. Uranus ställer till det i ditt horoskop och kan sätta dig i en riktigt jobbig sits om du inte ser upp. Håll dig till det du kan och undvik att försöka glänsa. Som tur är så försvinner den här påverkan snabbt från ditt tecken och du behöver inte vara lika försiktig under onsdagen och torsdagen. En kollega vill ha hjälp i ett speciellt projekt, du känner dig tveksam eftersom du vet att den här uppgiften kommer att ta lång tid.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska monoton vecka för din del. Just nu går du lite på halvfart. Du orkar inte riktigt engagera dig i ditt arbete och det märker dina kollegor. Det kan bli en del syrliga pikar under veckan eftersom du är så disträ. På tisdagen möter du en person som väcker ditt intresse. Det blir ett flyktigt möte, men känslan dröjer sig kvar länge. Du skulle gärna se mer av den här personen. Under torsdagen bör du undvika allt vad spel heter.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt jobb kräver att du har en förmåga att tänka utanför de vanliga ramarna och det gör att du tycker det är kul. Du har haft många tråkiga uppgifter den senaste tiden så nu, när du får mer frihet släpper du loss ordentligt. Se bara till att du inte blir för vild i dina visioner. Ibland tenderar du att överdriva i dina ambitioner att prestera. Under onsdagen får du räkna med att jobba längre än vanligt. Boka inte in aktivteter den kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra början på veckan. Du har massor av nya idéer och du lyckas entusiasmera dina kollegor. Det kan bli en hel del övertid under början av veckan eftersom du är mån om att få igång alla projekt. Egentligen är du ingen ledartyp eftersom du inte har ett öga för struktur som en bra ledare bör ha. Det du saknar i organisation tar du igen med kreativitet och passion. Människor vill följa dina idéer. Under torsdagen får du inte missa ett viktigt samtal.

Annons