Att yla mot månen

21 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter en fantatisk fullmåne igår hoppas att alla läsare mår bra, och att det vare sig har växt ut klor eller päls på er. Själv känner jag mig oftast rätt så energisk vid fullmåne, men igår drabbades jag av plötslig och överväldigande trötthet redan vid femtiden. Det vara bara att ta sig en liten tupplur för att orka med resten av kvällen. Jag kände i alla fall ingen oemotståndlig längtan att yla mot natthimlen trots att jag misstänker att jag är till hälften varg

🙂

Carina, det är ett bra sätt att lära känna människor via mail eller chatt. I ditt fall ska du leta efter en annan Kräfta, en Skorpion, Stenbock eller Fisk. Varken Vattumän eller Vågar passar särskilt bar ihop med dig. Störst chans att träffa en partner har du under sommaren.

Elivra, arbete och en stabil ekonomi blir ryggraden i 2011 för din del. Du kommer att kunna hitta ett jobb som du trivs med. Förhoppningvis kan du även se till att få både större ansvar och mer pengar inom ditt arbetsområde under året. När det gäller kärlek finns det passion i ditt tecken. Den blir intensiv men kortvarig.  Njut av den så länge den varar.

🙂

Felicia

Annons