Fredag 21/1-söndag 23/1

23 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir härligt kreativ om du bara bjuder till. Du har ett positivt inflytande i ditt horoskop som håller i sig hel helgen. En nära vän kommer med ett roligt förslag angående lördagen. Du vill gärna följa med, men har du inte redan lovat bort dig? Under söndagen träffar du en släkting eller granne. Det blir ett trevligt småprat över en kopp kaffe eller kopp te. På söndagskvällen myser du framför tv. En perfekt avslutning på helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att gör under fredagen så det kan hända att du kommer hem senare än du tänkt dig från jobbet. Ska du hitta på något under kvällen så är det bra om du inte borkar in det direkt efter arbetet. Under lördagen vill du hålla igång. Oavsett om du tar en promenad ut eller går på gymmet så känner du dig nyttigare efteråt. På kvällen vilar du upp dig ordentligt. Du är inte särskilt social just nu så du trivs bättre hemma än ut bland folk.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en förhållandevis lugn helg. Du brukar se till att ha mycket att göra, men just den här helgen har flera av dina tänkta aktiviteter blivit inställda och det gör att du har tid att bara ta det lugnt. Unna dig att slöa, du behöver inte fylla varje vaket ögonblick. Under lördagen och söndagen har du möjlighet att träffa en del vänner som du inte sett på länge. Du tycker det är trevligt att umgås i lagom stora doser med de här personerna.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då det är ovanligt lite att göra på jobbet. Fredagen kan bli lite tråkig eftersom tiden går så långsamt. Passa på att göra allt det där som du inte hinner med i vanliga fall. Städa ut gamla papper, fixa i ordning din arbetsplats eller överraska jobbarkompisarna med lite fredagsfika. Lördagen och söndagen blir härligt ointressant. Du älskar att bara ta det lugnt när du är ledig, men det är sällan som du kan göra det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu påverkas du starkt av både Månen och Jupiter vilket gör dig ovanligt känslosam. Bli inte förvånad om du börjar gråta till tecknade filmer eller nyheterna på Tv. Din partner tycker att du eter dig annorlunda, berätta för honom/henne att du just nu är lite känslomässigt labil men att det går över. På lördagen passar du på att shoppa lite. Var försiktig så du inte gör av med mer pengar än du tänkt dig. Du har lätt för att bli impulsiv.

Jungfru 23/8-22/9

Var bestämd mot en kollega om han eller hon försöker köra med dig under fredagen. Han/hon testar dina gränser och säger du inte ifrån redan nu som kommer det blir jobbigt framöver. Under fredagskvällen myser du antingen med din partner eller med dina vänner. Du föredrar intima miljöer framför att gå ut på disco just nu. Lördagen blir lagom aktiv. Ni hittar på lagom ansträngande projekt, men kvällen blir ritigt lugn.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Fredagen blir bra om du undviker att kasta dig in i en tävling med en kollega. Just nu är du en dålig vinnare och en ännu värre förlorare. Undvik situationer där du jämför dig själv med någon annan. Under lördagskvällen får du en komplimang som gör dig glad. Du hade inte förväntat dig den typen av uppmärksamhet från den här personen. Under söndagen har du goda möjligheter att avslöja en sanning om en viss person.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och lärorik helg där du inser saker både om dig själv och om en vän. Med dina nya insikter kan du få en ökad förståelse för er relation och förbättra den tillsammans med din vän. Lördagen är en bra dag för att umgås med dem du tycker om. Du är avslappad och charmig. Kvällen kan bjuda på ett överraskande möte. Under söndagen får du en möjlighet att rätta till ett misstag som du begått tidigare i veckan.

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med vem du litar på under fredagen. En kollega säger en sak till dig men något helt annat bakom din rygg. Den här personen kan verka uppriktig, men i själva verket är han rätt så falsk. Lördagen blir en lugn och avkopplande dag. Äntligen blir du helt ledig och kan vila dig från alla plikter och allt ansvar. Söndagen ser ut att bjuda på någon form av familjesammankomst. Det kan vara en födelsedagsfest eller en gemensam middag.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen blir väldigt lugn. Du kopplar av helt och fullt under både fredagskvällen och större delen av lördagen. Har du ett förhållande kan lördagskvällen bjuda på romantik och passion. Just nu vägleds dina känslor av Venus och det gör att du är ovanligt passionerad. På söndagen vill du pyssla lite hemma. Ditt hem är din borg och du vill att den ska vara tilltalande och stilren. Du lägger gärna ned både tid och omsorg på din inredning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv helg fylld med massor av aktiviteter. Du tycker att det är roligt när det hela tiden händer saker omkring dig. För dig är det inte jobbigt att omge dig av ett stort gäng människor. Du skulle må utmärkt av att bo i ett kollektiv, så länge du har en avskild vrå arr dra dig tillbaka i ibland. Både lördagen och söndagen tycks först och främst handla om familjen. För dig är dina närmaste väldigt viktiga.

Fiskarna 19/2-20/3

I helgen planerar du något särskilt för någon som du tycker väldigt mycket om. Det blir en glad överraskning för din vän när han/hon upptäcker hur mycket du har ansträngt dig. Under lördagen finns det massor av kärlek i ditt horoskop. Det behöver inte vara kärlek till en partner, det kan lika väl röra sig om ömhet till ett husdjur eller kärlek till ett barn. Under söndagen vill du ägna dig åt dig själv. Du tänker pyssla om dig själv från topp till tå.

Annons