23 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det börjar att bli i ropet med astrologi och det är alltid kul, det finns dock en hel del komersiella astrologer som verkar bry sig mer om sin image än om astrologi. Själv är jag skeptisk när vissa personer använder sig av både tarot, medial kanalisering och astrologi i samma andetag. Astrologi är inte derminent,ödesbestämt. Du kan alltid påverka ditt öde enligt astrologion. Vi presenterar bara en rad influenser som får dig att agera enligt ett trovärdigt mönster, en inställning tycker jag som inte gillar tanken på att någan annan har bestämt mina handlingar.

Maja, det korrekta datumet för Ormbärare är 26/11-16/12 och det anses för otur med sig att vara född under den perioden. Du slipper alltså undan.

Maris, det är svårt att beskriva en Tvilling med några få rader. Ett kännetecken är din nyfikenhet och din vilja att veta mycket. Tyvärr finns det sällan ett tillräckligt starkt intresse från din sida att fördjupa dig i olika ämnen, du skrapar på ytan och drar sedan vidare till nästa intressanta område. Du passar bäst med Våg och Vattuman.

🙂

Felicia

Annons