Måndag 24/1- torsdag 27/1

24 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen och tisdagen styr du upp ditt arbete på ett imponerande sätt. Du är på riktigt gott humör och dina kommentarer får dina medarbetare att må bra. Det finns särskilt en person som njuter lite extra av ditt sällskap på jobbet. Han/hon vill nog gärna vara mer än din vän, men frågan är om du känner samma sak. Onsdagen kan bjuda på både utmaningar och överraskningar. Din chef presenterar ett nytt förslag som gynnar dig.

Oxen 20/4-20/5

Just nu sker det mycket förändringar omkring dig och du oroar dig ständigt för att de ska drabba dig. Som tur var har du en förmåga att skaffa dig vänner som både kan stötta dig när du känner dig otrygg och som kan prata väl om dig inför din chef. Under tisdagen och onsdagen får du besked i  en fråga och du blir positivt överraskad, det här var mer än du väntat dig. Under torsdagen tar du det lugnt. Du passar på att vila dig så mycket som möjligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är det lugnt, särskilt på ditt arbete så därför kan du njuta av bra start på veckan. Du slipper stressa och ändå får du en hel del gjort. Under tisdagen är det en konflikt med en familjemedlem eller en vän som dominerar. Du har svårt att förlåta den här personen för att han/hon har gått bakom din rygg. Onsdagen och torsdagen dagen blir väldigt harmoniska. Äntligen har du tid att träffa dina vänner utan att vara mördande trött.

Kräftan 21/6-22/7

Hel veckan handlar egentligen om ett beslut som du måste fatta, men som du drar dig för att ta tag i. redan på måndagen börjar din beslutsångest och sedan håller den i sig ända fram till onsdagskvällen då du äntligen bestämmer dig för hur du ska göra i den här frågan. Ett gott råd från en kollega under tisdagen ger dig ett bra tips på hur du ska lägga upp arbetet. Är du sugen på att shoppa är torsdagen den bästa dagen för att fynda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu känner du dig osäker på om du är en till gång eller inte för ditt företag. Du anser att du har många kvaliteter som inte din chef tar till vara på och det gör dig frustrerad. Onsdagen är en bra dag för att ta upp den typen av ämnen med din chef. Mars och Månen harmonierar så att du är både driven och socialt kompetent. Det ger dig en möjlighet att föra fram dina synpunkter på ett bra sätt. På torsdagen ska du passa på att träffa vänner, det kan bli en riktigt lyckad dag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en riktigt bra start på veckan för din del. Du har många nya idéer och du ser till att förverkliga dem en efter en. Måndagen och tisdagen handlar till stor del om planering. Under onsdagen och torsdagen så är det ett lägre tempo på jobbet och då ska du passa på att göra saker efter det du har slutat, som att träna eller träffa vänner. Ekonomiskt så varnar stjärnorna för stora utgifter den här veckan. Försök att hålla i plånboken även om du springer på ett fynd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu tvekar du om du ska berätta en privat sak för en vän eller inte. Du känner att du gärna skulle vilja anförtro henne, men frågan är om hon klarar att hålla tyst. Saturnus position varnar för en tänkbar konflikt mellan nära vänner under tisdagen så kanske ska du avstå att berätta din hemlighet. Under onsdagen får du en hel del att göra på jobbet. Det verkar som du blir lidande på grund av en kollegas sjudom eller frånvaro. Torsdagen blir trevlig, särskilt på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att acceptera en av dina chefers beslut. Du tycker att han hon prioriterar fel, men du vet inte om du ska ta upp problemet eller inte. Under tisdagen eller onsdagen dyker det upp ett bra tillfälle att vädra ditt missnöje. Då kan du tala fritt utan att bli stämplad som en bråkmakare. Det kan rent utav leda till att du får ett ansvar för att förändra arbetsrutinerna till det bättre.  Under torsdagen får du ett oväntat besök eller samtal från en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv vecka som drar igång redan tidigt på måndagen. Det är bra om du är utvilad för en hel del av de uppgifter som du har kräver att du är skärpt. En av dina vänner försöker få dig att gå med på ett förslag som hon har inför helgen. Egentligen orkar du inte med den här typen av aktiviteter, men din vän är svår att säga emot. På onsdagen kan du ha tur i spel, men då gäller det främst mindre vinster.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då du umgås med många personer samtidigt. Du är ofta fullbokad av aktiviteter när du inte jobbar. Den här veckan är som vanligt hetsisk. Du måste försöka att dra ned tempo lite annars kommer du inte att orka. På jobbet är det främst måndagen och onsdagen som kan bli stressiga. Då gäller mycket kaffe och ett strukturerat arbete. På torsdagen får du möjlighet att utveckla ett förslag som du har. Din chef har tid att lyssna på dina idéer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu arbetar du mer än du behöver, främst för att du tycker att det är kul och utvecklande. Det kan leda till vissa problem om du har en sambo eller en familj. Under tisdagen kommer du hem sent och det gör att du inte orkar ta tag i ett löfte som du gett. Din partner irriterar sig på att komma i andra hand. Ni måste diskutera er situation och försöka hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du vill shoppa kläder eller inredning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en hel del stress i början på veckan. Du har svårt att hinna med dina arbetsuppgifter samtidigt som du är för stolt för att be om hjälp. En kollega är på dåligt humör under tisdagen hans/hennes ilska går ut över dig trots att du inte gör något. Det bästa är att undvika den här personen så mycket som möjligt. En konfrontation hjälper knappast i det här fallet. På torsdagen väntar en trevlig överraskning för de Fiskar som är födda tidigt i tecknet.

Annons