Två Oxar som samarbetar

26 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Igår arbetade jag med min kollega som också är Oxe. Det var en riktigt bra dag då jag fick mycket gjort och jag kände mig nöjd med att vara så effektiv. Det lustiga är att min kollega kände sig lika energisk som mig, vi hade precis samma sinnesstämning. Vi tänkte på samma sätt, började på samma saker och när jag hade tänkt förbereda en sak så hade hon i regel gjort det någon minut innan. Det är lite lustigt hur två annars rätt så olika människor kan bete sig så lika.

Alex är en Våg som undrar vilka fördelarna med Fiskar är sett ur hennes perspektiv. Det är en kombination som kan fungera, men då måste du ta fram din romantiska sida. Fiskar har nämligen en tendens att känna sig lite ensamma i ett Fisk/Våg förhållande. Men som sagt envishet kan löna sig i det här fallet.

Aylin, Tvillingarnas 2011 handlar om val, både när det gäller kärlek, privatlivet i allmänhet och inom arbetet. Du kommer få chansen att förändra ditt liv, men då måste du vara beredd att ge dig hän. När det gäller kärlek så är den bästa tiden att hitta någon under augusti och september.

😉

Felicia

Annons