Längta efter solen

26 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I dessa tider av mörker, där  närvaron av sol endast sker i små doser känns det viktigt att vara ute de få dagarna då det är vackert väder. När jag jobbar är jagoftast för lat för att springa ut på rasten och njuta lite av dagsljuset. Kanske borde jag bli rökare, de tvingas ut varje gång behoven pockar och då kommer det åtminstonde något gott ur den ovanan.

Rosario är Våg och undrar om hon kommer att finna sin livskamrat. Under 2011 så dras du till motsatsen mot vad du brukar. Om du träffar en passion så sker det troligast i juli och det är en kort men intensiv relation. Mycket det här året handlar om din personliga utveckling.

Tvillingen Petra undrar om hur hon kan möta en person som får henne att tända till igen. I år är det troligast att du möter en person under senhösten. Det blir ett förhållande som du måste kämpa med eftersom det är komplicerat, men du känner att det är värt mödan. För dig är det viktigt att hitta en person med samma nyfikenhet på livet som du har. Vidare tror jag att det finns mycket eld i ditt tecken eftersom Tvillingarna kan vara rätt så svala i sina relationer om man jämför med vad du beskriver. Jag tror att ett Lejon eller en Skytt kommer att passa dig fint.

🙂

Felicia

Annons