Fredag 28/1- Söndag 30/1

28 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön helg som kan bjuda både på romantik och på passion. Just nu är du inne i en period då Venus stärker ditt tecken och gör dig mer attraktiv än vanligt. Som singel har du stora chanser till en flört under lördagen. Frågan är om du vill träffa den här personen mer än bara för en kväll. Söndagen handlar främst om familjen. Månen gör ditt tecken väldigt hemmakär. Det blir en harmonisk dag och en tidig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du antingen arbetar eller har ett ganska jobbigt projekt framför dig hemma den här helgen. Fredagskvällen ser social ut och det kan hända att den blir senare än du tänkt dig.  Du känner dig trött redan på lördagsmorgonen, men din envishet hjälper dig att sega dig igenom en ganska tuff dag. Som tur är får du hjälp från en vän och det gör att orkar ro ditt projekt i land. Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det finns en risk att du inte ens går utanför dörren.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen handlar främst om förmågan att få andra att må bra. Du tillbringar mycket tid med en vän som har problem. Tack vare ditt stöd orkar hon/han ta itu med dem. Just nu gör kombinationen av Venus och Merkurius position dig till en behaglig person att umgås med. Du är lättsam, humoristisk och charmig. Har du ett förhållande kan lördagskvällen bli riktigt mysig. Även som singel väntar en trevlig kväll, fast i mer vänskaplig ton.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik helg då du försöker hinna med både familj och vänner samtidigt. Det kan vara en födelsedag, eller något annat som firas den här helgen. Under lördagen får du reda på en hemlighet som du bör hålla tyst med. Tänk på konsekvenserna av att du för vidare den här nyheten. Lördagskvällen ser trevlig ut. Det blir någon form av social tillställning som en middag eller fest. Söndagen blir en riktig vilodag då du sover länge och unnar dig att ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en aktiv helg som du till stor del tillbringar utomhus. Det kan vara allt från skidåkning till skridskor eller pulka. Du älskar att röra på dig och du kombinerar gärna motion med lite mer lekfulla inslag. I och med att du är så aktiv på dagarna så kan du räkna med tidiga kvällar. Oavsett hur mycket du än försöker hålla dig vaken så somnar du in sött. På söndagen känner du dig ovanligt utvilad. Hela helgen blir en riktig energikick som ger dig en bra start på kommande vecka.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du på dåligt humör utan att veta varför. Det är Pluto som gör dig så labil och hans påverkan kommer att hålla i sig hela helgen även om den mattas av under söndagen.  Undvik situationer som du vet retar upp dig. Du blir snabbt arg och det är inte säkert att du kan kontrollera dina känslor. På lördagen finns det möjlighet att prova på en aktivitet som du inte testat tidigare. Det kommer att sätta både din fysisk och din intelligens på prov.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn och skön helg. Du umgås med familjen eller med dina vänner. För dig är det viktigt med närhet just nu. Månen gör att du gärna söker sällskap. Lördagen är en bra dag om du vill ut och träffa människor. Oavsett om det är en mindre fest eller en helkväll på stan så har du kul.

Din sociala kompetens är på topp och du drar till dig människor som en sockerbit drar till sig flugor. På söndagen ska du undvika att köpa något som är dyrt. Då kommer du ångra dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir i det stora hela en bra helg även om fredagen kan bjuda på konflikt. På arbetet verkar du ha svårt att komma överrens med en kollega och det gör att det ofta blir tjafs mellan er två. Som tur är har du en hel helg att kyla av dina känslor på. Lördagen ser ut att kunna blir riktigt rolig, men stressig. Du har planerat in en hel del saker att göra, frågan är om du hinner med allt. På söndagen väntar en överraskning som har med familjen att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undviker en vän, men vill inte tala om varför. Det har med dina känslor att göra och det gör hela situationen infekterad. Egentligen vore det bästa att prata med varandra, men frågan är om du är mogen att öppna dig så mycket inför honom/henne. Vill du ta tag i problemet är lördagen den bästa dagen för den typen av diskussioner. Söndagen handlar mer om att ta hand om sig själv. En bra dag för hemma SPA och en motionsrunda på gymmet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig helg att se fram emot så länge du undviker att göra av med pengar. Din ekonomi är inte så stabil just nu så du måste spara in på allt som inte är nödvändigt. Både fredagen och lördagen blir sociala. Du umgås med vänner och du passar på att uppdatera dig på det senaste skvallret. För dig är dina vänner nästan lika viktiga som din familj. Söndagen blir lite lugnare. Då stannar du gärna hemma och myser med din partner eller din familj.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Som vanligt har du många planer inför helgen. Redan på fredagen verkar du antingen vara bortbjuden eller ha gäster hemma. Det blir en trevlig, om än rätt sen kväll. Lördagen kan bli rätt så seg om du inte unnar dig att sova ut ordentligt. En vän är på väg att fatt ett beslut som du tycker är idiotiskt, men du vet inte hur du ska kunna tala om din åsikt utan att såra honom/henne. På söndagen passar du på att vara ute så mycket som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Hela helgen blir stressig eftersom du har så många olika saker inplanerade. Det mesta verkar handla om ditt hem. Det kan vara att du funderar på att flytta så du tittar på lägenheter eller hus eller så passar du på att fixa om lite hemma. Har du en partner tillbringar ni mycket tid tillsammans den här helgen. Du tycker det är trevligt att kombinera nytta med nöje så du lägger inte lite mer lättsamma inslag i helgpysslet. Det blir både god mat och mycket mys att se fram emot.

Annons