Tolvbarns mamma för en dag

30 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Igår var det bowlingkalas med tolv vilda sjuåringar, och för två timmar fick jag en kort inblick i hur det skulle vara att vara en av det annorlunda familjerna som visas på tv med massor av ungar. Jag inser att hur bra det än gick, hur charmiga än alla dessa barn är så är varken dagisfröken eller en framtid som tolvbarns mamma min grej. jag föredrar faktiskt att ha en liten dotter (och en liten man) som jag kan skämma bort vansinnigt mycket istället.

Stenbocken Tove, även om det här är ditt år när det gäller kärleken så tycker jag inte du ska hoppas på din upptagne drömkille. I vår är chanserna goda att du möter en mycket speciell person och då kommer du veta att det är rätt från början. När det gäller din vikt så säger ditt horoskop att du har goda chanser att lyckas om du väl bestämmer dig. Tänk bara på att inte ha för höga mål eller vilja gå ned för fort.

Lejonet fröken F undrar över en Kräfta. Ni kompletterar varandra, men din passionerade natur kan bli väldigt intensiv för den lite mer försiktig Kräftan så gå inte på för hårt. Hans horoskop talar om vänskap som kan bli till kärlek så det kan antagligen gälla både dig och hans ex.

🙂

Felicia

Annons