Måndag 31/1-torsdag 3/1

31 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du kritik för ett initiativ som du tagit och det irriterar dig eftersom du anser att du handlar korrekt. Just nu är Merkurius i dåligt läge så det kan hända att du inte lyckas sälja in dina idéer på samma sätt som du brukar kunna. Under tisdagen kan du räkna med högt tempo och en hel del stress. Torsdagen blir klart den bästa dagen den här perioden. Du känner dig ovanligt pigg och skämtsam något som gör att arbetet flyter på ovanligt bra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir mycket arbete och lite privatliv den här veckan. Du har ett projekt som måste vara färdigt onsdag eller torsdag vilket gör att det blir långa och intensiva dagar. När du sedan kommer hem på kvällen är du alldeles slut och då vill du helst bara sova. Det viktiga är att du inte slarvar med maten den här perioden. Ska du behålla skärpan ända fram till torsdagen behöver din kropp laddas med vitaminer och mineraler med jämna mellanrum.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att ta till dig vad andra säger just nu och det är en ovanlig influens i ditt tecken. Du brukar annars betraktas som en relativt god lyssnare. Försök att var lite mer uppmärksam, särskilt i början av veckan annars kan du missa något viktigt. På onsdagen eller torsdagen dyker det upp ett trevligt förslag som du gärna vill ska bli verklighet. Fritiden ägnar du mycket åt att ta hand om dig själv. Det kan vara allt från gym till promenader och långa bad.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då det mesta känns motigt. Saturnus påverkar dig negativt och gör dig ovillig både till att arbeta och till att vara social. Det är viktigt att du jobbar med ditt humör, särskilt under tisdagen eftersom du lätt råkar i konflikt när du mår så här. När det gäller ekonomin så ser den lite bättre ut, kanske kan en mindre shoppingrunda få dig på bra humör igen. Prova onsdagen, då har du lätt att fynda. En vän längtar efter att ni ska ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att fundera på. Något som en vän/kollega sa till dig har fått dig att tänka om. Det kan till och med vara så att du börjar leta nytt arbete eftersom du inte riktigt trivs med de du har idag. Under tisdagen eller onsdagen får du besked i en viktig fråga. Hur du tar emot svaret beror lite på vilka förväntningar du har. Under torsdagen kan det uppstå spänningar mellan dig och en arbetskamrat, det verkar som ert flirtande börjar bli mer seriöst.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir ovanligt seg och du anar lugnet före stormen. Under tisdagen börjar en konflikt att ta form och avsett om du vill eller inte så blir du inblandad. Nu är det viktigt att du är på det klara med vad du tycker och tänker i det här fallet. Låt dig inte påverkas av andra personers åsikter för då blir det lätt fel. På torsdagen har du möjlighet att träffa dina vänner. Det blir kanske en fika efter jobbet eller en bio på kvällen. Perioden får i alla fall en trevlig avslutning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu hamnar du lätt mellan två stolar och det gör att du glöms bort på ditt jobb. Du måste göra dig hörd om du ska synas. Det bästa är om du kommer med förslag om hur du kan förbättra ditt arbete. Under tisdagen får du hjälpa en kollega som har problem. Onsdagen och torsdagen blir lugna, med undantag för en scen som en kollega ställer till med. Privat satsar du mycket på att vila och mysa hemma. Träffar du kompisar blir det bara någon enstaka gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Solen ger ditt tecken välbehövlig energi i början av veckan. Det blir en positiv start på perioden där du får möjlighet att jobba på så att du ligger lite före ända fram till helgen. En vän har roliga nyheter som hon delar med dig under torsdagen och de gör att du blir på riktigt festhumör. Se upp så att du inte trampar en kollega på tårna i mitten av veckan. Ditt horoskop varnar för känsliga personer i din närhet. Bra dagar att umgås med vänner är tisdag och torsdag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att glömma vad det är du håller på med. Just nu är din tankat helt riktade mot ett privat problem och då glömmer du lätt bort dig på jobbet. Du får en del kritik från kollegor under onsdagen. De blir irriterade på att du är så disträ. Försök att behålla fokus lite bättre. På onsdagen möter du en ny person som väcker ditt intresse. Särskilt intressant om du är singel. Har du ett förhållande kan den här nya bekantskapen vålla vissa bekymmer.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen så har du svårt att få till någon riktig arbetslust. Du är inne i en svacka just nu och du tycker det är svårt att hitta tillbaka till ditt vanliga positiva jag igen. Det ser också ut som du kan vara på väg att bli sjuk. En envis förkylning kan förstöra dina planer för veckan. Var inte dum och gå ut om du mår dåligt. Då ska du stanna hemma och tycka synd om dig själv. Den bästa dagen den här veckan blir tveklöst onsdagen som bjuder på en överraskning.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen blir lite sega. Du har mycket att göra, men det är rutinarbete som väntar och det avskyr du. Även privat verkar det mesta gå på tomgång i början på veckan. Under onsdagen dyker det upp en utmaning som får att vakan till liv. Äntligen känner du att fått något att bita i. Torsdagen blir en bra dag att umgås med vänner eller familj. Ditt arbete tillåter dig att komma hem i skaplig tid så du får en härlig lång kväll att se fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tur just nu, oavsett om det gäller spel, kärlek eller arbete. Ditt flyt kommer från en kombinerad positiv påverkan från både Måne och Sol. Solen ger dig positiv energi och gör dig på gott humör. Din charm attraherar de flesta du möter så därför kan du råka snubbla över en tänkbar partner om du är singel. Under onsdagen väntar nyheter som kan göra dig lite ledsen. Det är viktigt att du tillåter dig att bli arg och frusterad.

Annons