Fredag 25/2- söndag 27/2

02 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har verkligen sett fram emot den här helgen. Det verkar som om du har något speciellt planerat med en speciell person. Har du en partner så kan helgen blir både romantisk och passionerad. Just nu gynnas du av Venus position och det gör att du både är mottaglig och gärna ger kärlek. Lördagen är den dag som passar bäst om du vill gör fynd. Då har du mer tur med inköp än vanligt. Passa på att köpa något till en person som står dig nära.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att tänka på under fredagen och det gör att den riktiga helgkänslan inte vill infinna sig. Försök att tänka positivt. Du gör massor av nytta och det du skapar är annorlunda och unikt. Under lördagen brottas du med dåligt samvete. Det finns en person som du gärna vill umgås med, men som du sällan tar dig tid att ringa. När han/hon hör av sig så känner du dig skyldig. Söndagen blir den absolut lugnaste dagen den här veckan.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du inte hinner träffa särskilt många av dina vänner. Den här helgen har du möjlighet att slå ihop flera av dina vänner och bekanta vid ett och samma tillfälle. Det kan vara en fest, en middag eller en idrotts aktivitet. Passa på att mingla och vara social, visa att du inte glömt bort dina vänner bara för att du hör av dig så sällan. Söndagen blir lagom aktiv. Horoskopet visar på ute aktiviteter av olika slag.

Kräftan 21/6-22/7

Under helgen ska du se upp så att du inte råkar i konflikt med en familjemedlem eller äldre släkting. Särskilt under lördagen finns det en hög risk att du råkar i gräl med någon. Under fredagen får du en utmaning som du mer än gärna tar dig an. Den blir varierande och rolig. Söndagen handlar mest om att försöka att ordna något som har gått galet. Du måste försöka att gå tillbaka från början för att se var felet ligger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du mycket självförtroende och det verkligen lyser om dig. Är du singel så är det här en bra helg om du vill träffa nya människor och kanske flirta lite. Troligtvis möter du inte ditt livs kärlek, men du får chansen att praktisera lite dejtning innan sommaren kommer. En vän vill att du hjälpa henne med något som du tycker är tråkigt. Var ärlig istället för att försöka smita undan. Då tror din vän att det är henne/honom som du har något emot.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska tuff helg eftersom du har så mycket att göra. Ditt största problem just nu är att du inte tackar nej till vare sig nöjen eller arbete. Det kan bli lite väl fullbokat både i veckorna och på helgen. Försök att få tid för dig själv där du kan fundera och reflektera över allt som du upplevt den senaste tiden. En släkting kommenterar dig på ett personligt sätt och det sårar mer än du vill erkänna. Den här personen kan vara rätt klumpig i sina kommentarer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och händelserik helg. Du har fullt sjå att hålla din partners tempo. Är det singel så är det dina vänner som bestämmer takten. Du hänger med och hoppas på att du ska orka. En vän verkar fira något i helgen. Det kan vara en namnsdag, födelsedag eller ett jubileum av något slag. Hon/han skulle uppskatta om du kom ihåg den här händelsen och hörde av dig för att gratulera henne/honom. Under helgen får du många fina komplimanger.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period där mycket kretsar kring din person och dina behov. Dina vänner och din partner upplever dig som väldigt egocentrisk just nu, men de har inte hjärta att vara ärliga nog för att kritisera ditt agerande. Själv märker du inte av hur fixerad du är vid det du tycker om. För dig är allt som vanligt. Visa lite extra omtanke genom att måna om dina medmänniskor och inte glömma bort att fråga hur de mår, och hur det är med deras familj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en annorlunda helg. Främst beror det på att du har lovat att ställa upp på något som du i vanliga fall undviker. Det kan röra sig om all från barnkalas till ideella uppdrag. Under fredagen och lördagen möter du många nya människor. De flesta tycker du om men ett par ogillar du direkt vid första anblicken. Försök att hålla dina känslor för dig själv. Under söndagen passar du på att pyssla om dig själv lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att få din vän/partner att förstå hur viktig en viss fråga är för dig. Det blir lätt att den diskussionen ebbar ut i ingenting alls och det gör dig frustrerad. Du måste hitta en jämförelse som får din vän/partner att förstå hur angelägen du är att få din vilja fram i just den här frågan. Lördagen passar bra om du vill mysa med familjen eller äta en romantisk middag med din partner. Vill du umgås i ett större sällskap ska passa på under söndagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu behöver du mycket tid för dig själv. Du ägnar gärna din lediga tid åt en träning eller en hobby. För dig är det viktigt att komma undan vardagen och passa på att stjäla några minuter av frihet. Under senvåren och våren blir ditt frihetsbehov allt starkare och det kan gå ut över ditt förhållande. Lördagen blir lagom social du verkar umgås med släkt eller med nära vänner. På söndagen tar du det lugnt. Du försöker att ladda batterierna inför nästa vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu går det mesta som du vill i ditt liv. På arbetet tycks du ha hittat din plats och du glider genom vardagen utan några större konflikter. På hemmaplan kan det uppstå en oro under lördagen. En vän eller din partner försöker få dig att acceptera ett beslut som han/hon är på väg att ta. Du upplever situationen som jobbig eftersom det här beslutet kommer att påverka dig indirekt. Det är viktigt att du är ärlig mot din vän/partner.

 

 

Annons