Fredag 4/2 -söndag 6/2

04 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under helgen väntar väldigt lite aktiviteter och det är bra. Just nu händer det så mycket på ditt arbete att du behöver en paus i vardagen där du bara kan koppla av, läsa en bok eller se på en film. Under lördagen passar det bra att träffa vänner. Månen gör dig social och du tycker det är trevligt att träffas även om det bara är över en fika. Under söndagen ska du passa på att gå igenom din ekonomi. Funder på om du måste börja lägga undan lite extra inför sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jäktig helg och du mår inte helt bra vilket gör det ännu jobbigare. Tänk på att våga säga nej till aktiviteter om du känner att du behöver vila. Låt inte ditt dåliga samvete plåga dig. Du måste ta hand om dig själv i första hand. Under lördagen får du möjlighet att träffa en person som du inte ser så ofta. Det blir ett kärt återseende. Söndagen blir förhållandevis lugn. Det kanske blir en fika med släkten, men mycket mer än så orkar du inte.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du mycket att göra både hemma och på arbetet. Det verkar som dina kunskaper är oumbärliga just nu. Alla rycker i dig och vill ha dina råd. När det är så här stressigt och oorganiserat så är det viktigt att du är fokuserad. Lördagen blir trevlig. Det händer inte så mycket, men du passar i alla fall på att träffa några personer som du tycker mycket om. Söndagen handlar om att våga erkänna ett misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir på det hela taget en bra helg. Du har en del aktiviteter som du måste hinna med, men bortsett från det är du ledig att göra vad du vill. Passa på att hinna med några av alla projekt som du startat upp med inte avslutat. Lördagen är en bra dag om du vill prova på något nytt . Plutos position i kombination med Mars gör dig extra modig. Du vågar mer än vanligt just nu. Söndagen blir ovanligt rofylld passa på att vila dig och njuta av att vara ledig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du möjlighet att hjälpa en vän som råkat i knipa. Du tycker om att agera hjälte även om du aldrig skulle erkänna det. Att vara det som räddar dagen får dig att känna dig behövd. På lördagen ska du undvika att ta upp känsliga ämnen. Stjärnorna varnar för att det kan bli både diskussioner och gräl den här dagen. På söndagen har du goda möjligheter att lyckas med något som du försökt att göra många gånger med som du tidigare misslyckats med.

Jungfru 23/8-22/9

Under helgen väntar en hel del arbete för din del. Även om du inte är på ditt jobb så har du tagit på dig uppgifter som du måste genomföra. Ta gärna hjälp av en vän. Du behöver både assistans och uppmuntran. Lördagskvällen kan bli riktigt social om du bara orkar hålla dig vaken. Risken är stor att du somnar tidigt eftersom du är så trött. Har du möjlighet kan du ta en tupplur på eftermiddagen för att vara pigg på kvällen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen blir ganska rofylld, särskilt om du är en Våg född tidigt i tecknet. Du ska inte vara rädd för att visa dina känslor den här helgen, det finns en möjlighet att din innersta önskning blir uppfylld.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen handlar till stor del om att du måste försök att komma överrens med en vän eller släkting som du har svårt att dr jämt med. Venus position gör din uppgift lite enklare eftersom hon ger dig mer förståelse om andra personers känslor. Både lördagen och söndagen bjuder på många skratt och en hel del frustration. På söndagskvällen är du emotionellt utmattad. Då behöver du tid för dig själv så att du riktigt kan vila upp dig.

Skytten 22/11-21/12

Under helgen väntar en överraskning som du verkligen uppskattar. Det blir en rolig helg som livar upp i en ganska så trist period på året. Fredagen blir lagom aktiv med en blandning av arbete och nöje. På lördagen handlar det mycket om dig och om dina behov. På söndagen verkar du träffa en familjemedlem. Du tycker att det är roligt att ni ses, samtidigt som du kan uppleva den här personen som en smula jobbig.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då du har svårt att hålla humöret uppe. Mars negativa position gör dig trött. På fredagen försöker du anstränga dig lite extra för din älskade eller en nära vän. Resultatet blir inte som du tänkt dig, men du är rätt nöjd ändå. Lördagen blir lite lugnare. Du njuter av att slippa ta ansvar. Vill du göra något annorlunda och ogenomtänkt så ska du välja lördagen eftersom den dagen har den positivaste energin. På söndagen ska du passa på att röra på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir som vanligt en helg då du har fullt upp. Trots att du inte tycker att du bokat in särskilt mycket de här dagarna så försvinner tiden svindlande fort. Hela helgen tycks fokusera på familjen. Har du barn så är lördagen som gjord för att tumla i snön eller ta en tur i pulkabacken. På söndagen får du en nyhet av en vän som du behöver tid för att smälta. Tillåt dig att bli både glad och upprörd. Du ska inte stänga in dina känslor, då mår du dåligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu sätter du dina egna behov åt sidan för att ta hand om din familj, partner eller en vän. Du har svårt att inte bli inblandad när du ser att någon som står dig nära far illa. Det blir långa samtal, mycket kaffe och te samt en massa skratt och tårar hela helgen. Lördagen är den dag som bäst lämpar sig om du vill gå ut och roa dig. En positiv inverkan på ditt tecken gör att du har stora chanser att få en riktigt trevlig kväll.

Annons