En morgon utan kaffe

04 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag höll jag på att komma försent till jobbet. Vaknade med andan i halsen tio minuter innan jag skulle gå hemifrån. Det blev varken kaffe eller frukost för min del. Jag blir VÄLDIGT grinig om jag inte får kaffe på morgonen. Som tur är finns det dygnet runt öppna butiker med utmärkt latte i Stockholm så jag överlevde dagen. Det roliga var att min kollega och tillika Oxe (som jag)kom för sent på grund av tågen. Ingen bra start för oss Oxar den här torsdagen.

Millan, jag fick leta länge för att hitta din fråga  🙂 Våg och Jungfru kan fungera, men oftast är jungfrun för pragmatisk för en sådan relation. När det gäller Vågen så är det främst humor och charm som fungerar. Vågen är inte särkilt mycket för katt och råtta lek. Det är utåtriktade sociala varelser som söker samma egenskaper hos sin partner

S förutsättningarna för Kräfta och Lejon är ganska bra. Ni kompletterar varandra, men Lejonets eldighet kan vara en smula skrämmande för den mer romantiska Kräftan. Räkna med ett förhållande med starka känslor från båda håll.

🙂

Felicia

Annons